Connect with us

Политика

Р. Петков: Операцията в Лясковец е подготвена от МВР като шоу, били са извикани медии да снимат

Published

on

Румен Петков

Операцията срещу Петко Савов от Лясковец, при която загина полицай, е била подготвена като шоу от МВР. Това се усъмни бившият вътрешен министър и настоящ политик от АБВ Румен Петков в ефира на Би Ти Ви.

За мен е необяснимо, че са използвани специализираните сили за борба с тероризма. Защо са докарани тежки бронирани автомобили, недоумява Петков. Говори се от служители на МВР, че са използвани първоначално халосни патрони, изстреляни са няколкостотин патрона, което е превъзбудило човека, обясни скандално бившият вътрешен министър.

Освен това там били извикани и камери на „определени медии“. Припомняме, че на мястото се оказа ТВ7, която предаваше почти директно акцията на МВР срещу лабилния Петко Савов.

Румен Петков заяви, че в момента се прикриват неща около скандалната акция, при която беше убит един полицай, а трима бяха ранени. МВР скривало информацията под предлог за следствена тайна./pik.bg

ГЕРБ

Народният представител Александър Мацурев: Нося топла храна на медиците ни, за да им благодаря за усилията, които полагат за всички граждани и гости на община Банско. Те са нашите герои в бели престилки!

Published

on

От известно време посещавам медиците ни от Центъра за спешна медицинска помощ в Банско. Те се борят на първа линия за нашите животи, за тези на семействата ни и близките ни. За съжаление част от служителите в ЦСМП в момента изживяват битката с COVID-19 лично. За това на здравите фелдшери, медицински сестри и санитари се налага да работят понякога денонощно, без минутка почивка. В това трудно време на пандемия е по- важно от всякога да покажем, че сме част от едно общество и се подкрепяме. Днес е по-важно от всякога и да сме заедно, макар и дистанцирани.
Нося топла храна на медиците ни, за да им благодаря за усилията, които полагат за всички граждани и гости на община Банско. 🙏 Те са нашите герои в бели престилки! Виждам усмивките им, дори и зад маската, тя се чете в очите им!

Continue Reading

ГЕРБ

ГЕРБ Народният представител Георги Динев: Медицинските сестри от градини и училища в община Петрич дадоха съгласие да работят в болницата и социалните звена

Published

on

ПОКЛОН, РЕСПЕКТ И ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ

Медицинските сестри от градини и училища в община Петрич дадоха съгласие да работят в болницата и социалните звена

Приключиха срещите между ръководството на община Петрич и медицинските сестри от детското и училищно здравеопазване. Постигнато е взаимно съгласие за оказване на подкрепа от страна на медицинските специалисти в работата на МБАЛ „Югозападна болница“ ООД, база гр. Петрич и социалните звена, работещи в общината. Шест медицински сестри са изявили желание да помагат на своите колеги в болницата, пет медицински сестри ще работят в дежурната група за децата на медицинските специалисти в ДГ „Слънце“, три медицински сестри се пренасочват да помагат в Дневен център „Надежда“, две в Преходно жилище, две в Център за настаняване от семеен тип– Петрич, две медицински сестри в Център за настаняване от семеен тип – Първомай и една медицинска сестра в Дневен център „Слънце“. Една част от медицинските сестри, работещи в детското и училищно здравеопазване са в болничен. Кметът на общината Димитър Бръчков изразява огромна благодарност за отзивчивостта, високия професионализъм и съпричастност! Нека и всички граждани бъдат отговорни, за да помогнат на медиците в борбата с Ковид 19!

👏 Да подкрепим хората на първа линия! 👏

🍀Бъдете здрави и се пазете🍀

Continue Reading
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

ноември 2020
ПВСЧПСН
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 

ПОПУЛЯРНИ


Office Lizenz Kaufen Windows 10 pro lizenz kaufen Office 2019 Lizenz Office 365 lizenz kaufen Windows 10 Home lizenz kaufen Office 2016 lizenz kaufen office lisans satın al office 2019 satın al