Вестникът на община Сатовча стана на 11 години

Целият екип на медийна група Топ Преса пожелава Честит рожден ден на вестника на община Сатовча. През изминалите 11 години се утвърдихте като еталон. Успяхте да запазите обективността в отразяването на събитията въпреки динамичното време, в което живеем. Станахте предпочитан източник на информация и многобройните Ви читатели в община Сатовча. Продължавайте в този стил и дух, защото това е Вашата запазена марка. Пожелавам Ви много професионални успехи и дълголетие.

През юни 2005 година за първи път се отпечата вестникът на община Сатовча. Д-р Арбен Мименов инициира издаването на „Вестник на община Сатовча“ с основна цел и мисия жителите на общината да получават своевременна и точна информация за извършените и предстоящи дейности от ръководството на администрацията. През годините на съществуване се утвърдиха няколко постоянни рубрики, като: „новини”, „ законодателство”, „актуални въпроси и отговори”, „полезни съвети”, „футбол”, „нашенски”, „фотообектив”, „кандидатстудентски календар”, „притчи“ и дискусиите на общополезни теми. Вестникът наобщина Сатовча е достъпен и в интернет пространството в пълния му вариант на адрес:

www.satovcha.bg. В хартиен вариант вестникът се разпространява безплатно в тираж от 1000 броя. С времето вестникът става все по-търсен и полезен за хората, което е и нашият стимул за работа. За да си бъдем още по-полезни взаимно апелираме към всички вас заедно да вписваме важната и полезна информация, която можете да изпращате на електронният ни адрес: satovchabl@abv.bg. Също така можете да изпращате ваши снимки, препоръки, поуки и всичко онова, което прецените, че ще бъде полезно на повече хора. Благодарим на всички, които са препращали материали за вестника, които са станали съпричастни към идеята ни да си бъдем взаимно полезни, които са споделили спомени и са направили коментар по конкретна тема. Сърдечни благодарности на всички, които са били част от екипа на вестника при неговото изработване и утвърждаване. Редакционна колегия: Мария Самарджиева и Красимир Странджев, а през годините назад и Венцислав Тюфекчиев, Инцафка Укова, Яна Джинева, Айше Джуджева, Фатме Рамадан и Емине Дренкова.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене