Connect with us

ДРУГИ ПАРТИИ

Андон Тотев: Ще продължа да бъда независим кмет и в следващите четири години

Published

on

Ставаме свидетели на изказвания на мои политически опоненти, които в желанието си да спечелят доверието ви се опитват да прескочат най-важното – вас самите. Някои от тях поискаха касиране на вота за избор на кмет и общински съветници заради личното си неудовлетворение от резултата. В политическата си амбиция за кметския стол се усъмниха в работата на ЦИК и ОИК, говорят за корупция и се опитват да ви направят съпричастни към собственото си неудовлетворение.

Уважаеми съграждани, заради дълбокото си уважение към вас аз повече няма да коментирам това. Вие ме познавате с толерантното отношение към човешките проблеми. Отново ще кажа – добрият управленец, добрият ръководител е този, който търси отговори и не действа импулсивно и нападателно. За разлика от политическите претенденти за кметския стол, аз не говоря за бъдещето на политическа партия, защото не принадлежа като кандидат-кмет на такава и в следващите четири години ще продължа да работя като независим кмет и ще бъда такъв за всички вас. Призовавам ви внимателно да слушате медийните изяви на политическите кандидати за поста, тъй като в тях се виждат тяснопартийни интереси, а те са далеч от човешките проблеми. Няма да хуля и заплашвам, че притежавам компромати срещу тези, с които заставам в съревнование за поста кмет на община Сандански, защото вие нямате нужда от това. Имате нужда от работа, имате нужда от сигурност в родното място, имате нужда от ремонтирани улици, от чист град, от човешко отношение, от опитен кмет, какъвто доказах, че съм три успешни мандата. В следващите четири години аз отново ще заложа на това да бъда кмет на всички хора. В ход са вече големи проекти, които до края на годината ще отворят нови 250 работни места. Вие ще разпознаете добрия управленец с опита, който води след себе си успехите. Те са за всички ни, ако не мислим емоционално, а трезво, когато на 1 ноември отидем за пореден път до избирателните урни. С моето умение и вашето доверие нека продължим да надграждаме бъдещето на община Сандански.

АНДОН ТОТЕВ, независим кандидат за кмет четвърти мандат на община Сандански

 

коментара

ДРУГИ ПАРТИИ

Поздравителен адрес от Атанас Камбитов по случай Курбан Байрам

Published

on

Уважаеми съграждани мюсюлмани,

Приемете моите най-сърдечни поздравления по случай големия празник Курбан Байрам!

 Празникът ни учи на мъдрост и толерантност и ни прави още по-отговорни и по-добронамерени към ближния!

Нека да съхраним духа на разбирателството, запазвайки дълбоките морални устои на вярата, както и вярата в човещината и търпението, в милосърдието и вечните човешки добродетели!

От сърце желая много здраве, щастие, късмет и благоденствие на всички мюсюлмани от нашата община, на техните семейства и приятели, които почитат и празнуват свещения празник Курбан Байрам!

Д-р Атанас Камбитов
Кмет на Община Благоевград

коментара

Continue Reading

ДРУГИ ПАРТИИ

До Коледа ДСБ и “Да България” се обединяват

Published

on

Обединението на ДСБ и „Да, България“ ще бъде оформено на документ най-късно до Коледа, а двете формации ще се готвят да се явят заедно на следващите избори

ДСБ е готово да приеме и други политически партии в обединението, ако споделят виждането на ДСБ и „Да, България“ за управлението на Бойко Борисов. Това съобщи в Русе председателят на ДСБ Атанас Атанасов. „Всички са добре дошли, вратите не са затворени за никого, само че аз все пак предварително искам да знам и да чуя дали тия политически субекти споделят нашата оценка за тази власт. Не съм чул досега примерно от СДС те каква оценка имат. Ако ние с нашите партньори нямаме обща оценка за начина, по който се упражнява властта, няма как да бъдем заедно в опозиция. И тази оценка трябва да бъде заявена публично“, каза Атанасов. Той отново припомни основните си критики към управлението, обвинявайки го в корупционни схеми, обезличаване на институциите, размиване на границите между властите, предаде БГНЕС. „Имаме специфична политическа обстановка в страната, имаме мека диктатура, която се налага от един режим, който твърди, че представлява десните хора в държавата. Имаме ограбване на населението, имаме толкова ниски доходи. Всичко това е резултат на една изключително тежка корупция. Т.е. тази специфична политическа обстановка иска тежка концентрация на демократичните сили на едно място, само че трябва да имаме обща, еднаква оценка, за този модел. Ако някой счита, че днешното правителство е много полезно за държавата, че то върши много полезни неща, няма как да бъдем заедно, защото имаме точно диаметрално противоположна оценка“, заяви още лидерът на ДСБ.

Прочети още : https://www.actualno.com/politics/dsb-i-da-bylgarija-se-obedinjavat-do-koleda-news_644252.html
© Actualno.com

коментара

Continue Reading
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

октомври 2020
П В С Ч П С Н
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

ПОПУЛЯРНИ