Connect with us

Хороскоп

Хороскоп за 2 юли

Published

on

зодии

ОВЕН
Много ентусиазъм има днес у Овните и сили за реализация в професионално отношение. Сряда се характеризира и с нови надежди и проекти. При някои от вас е възможно да възникнат проблеми, които няма да ви позволят да осъществите планираното пътуване. Други от знака, макар и амбицирани, изпитват несгодите на неустойчивостта.

ТЕЛЕЦ
Телците са припрени в сряда и колкото повече бързате, толкова повече трудности ще възникнат. Други от вас разпиляват силите си и се увличат по дела, чийто успех е доста съмнителен. Сряда идва с нови предизвикателства от материално естество, необходимо е да подходите предпазливо и обмислено. Не се препоръчва да рискувате.

БЛИЗНАЦИ
Денят е много късметлийски за работата ви, но възможностите ви за действия в една или друга област са ограничени. Мнозина от Близнаците се сблъскват с домашни и обществени проблеми, за разрешаването на които трябва да се въоръжите с търпение. Срещите с приятели ще ви донесат хубави преживявания и емоции.

РАК
Сряда подлага на изпитания мнозина от Рак. Сега много важно е да бъдете изключително стриктни при изпълнение на задачите си в службата. Може да се говори за радостен ден, но не е лошо да контролирате емоциите си. Изясняват се важни обстоятелства, влияещи върху личния ви живот и работата. Бъдете по-търпеливи. 

ЛЪВ
Деловата сряда не създава проблеми и мнозина ще отхвърлят работата си като на шега. Действията ви ще бъдат бързи и точни. Изпъкват хубави новини, изясняват се интересуващи ви обстоятелства. Приятни емоции обещават контактите, но внимавайте да не правите гафове. Забелязва се промяна, която засяга любовните ви дела.

ДЕВА
Не бива да отстъпвате от позициите си, независимо че някой би могъл да ви атакува. Можете да окажете мощна съпротива, като се защитавате с всички средства до постигане на краен успех. Откриват се изгодни възможности за професионален напредък и реализация. Пътуванията, срещите и контактите ви се свързват с придобивки.

ВЕЗНИ
За Везните сряда е свързана със загуби. Това, което сте очаквали да получите от извършването на дадена дейност, далеч не отговаря на полученото. В това отношение трябва да се примирите със ситуацията. В сряда са проблематични и контактите ви, но мнозина ще бъдат зарадвани от съобщение, което касае професионалния живот.

СКОРПИОН
Вероятно сряда ще ви сблъска със служебни неприятности, контролирайте поведението си. Не си позволявайте пропуски и немарливост в работата. Не отлагайте задача за друг ден. Бъдете дипломатични в контактите си, свързани с работата. Хубави възможности за придобивки и приятни емоции предлагат контактите и пътуване.

СТРЕЛЕЦ
Тази сряда е трудна за вас. Победите и успехът не ви липсват, но са непостоянни и това изважда мнозина от равновесие. Погрешно е да прибързвате или да действате от позицията на емоционална превъзбуденост, която днес е характерна за мнозина. В частния живот не са изключени някои неприятни моменти и разочарования.

КОЗИРОГ
Твърде активни са Козирозите, но тази активност е двустранно проявена. При едни от вас тя е делова и гарантира успешните достижения. За останалите има отношение към любовта и взаимните емоционални усещания. Очакват ви малки неприятности от семейно естество. Изпъкват изгодни възможности в работата.

ВОДОЛЕЙ
Много стегнати и действени са родените под Водолей днес и тази позиция е продиктувана от условията, в които ви се налага да работите. Възможностите ви – като воля и късмет, са добри. За съжаление условията, в които сте принудени да действате, създават много пречки и трудности, които спират личната ви изява.

РИБИ
Сряда е успешна и обещава придобивки, но трябва да бъдете търпеливи и отново да осмислите плановете си. Мнозина от вас залагат на приятелска подкрепа във връзка с делови разговори, но тя ще се окаже фалшива. Днес изпъкват нови стимули за деловото развитие, изясняват се важни обстоятелства от професионално естество.

struma.bg

Хороскоп

Хороскоп за 20 септември

Published

on

Овен

Ако смятате, че с натиск и сила ще накарате партньорът ви да стои плътно до вас – грешите! Не ставайте параноични с постоянните си изисквания. Може да го спечелите само с разбиране и дипломация. Много работа, срещи и ангажименти ви очакват днес. Колкото повече енергия изразходвате днес, толкова по-доволни ще останете от себе си и това, което сте свършили. Работете усилено на бързи обороти през този ден.

Разходите ви вероятно ще се увеличат през този ден, тъй като може да похарчите огромна сума за забавление. Може да очаквате внезапен приток на средства от комисиони, дивиденти или възнаграждения.

Телец

Не позволявайте лошите спомени от миналото ви да ви преследват. Продължете напред и си позволете да бъдете щастливи с човека до себе си, без да се обръщате назад.

Днес, може да ви използват за всичко на работното ви място, което няма да ви се понрави. Помислете какъв е резервният ви план и наблегнете на неотложността на ангажиментите, които вече сте поели.

Навременната и разумна инвестиция ще даде възможност да донесе печалби далеч над очакванията. Това би ви освободило и от финансова тежест.

Близнаци

Романтичният ви живот вероятно ще цъфти през този ден. Възможно е да се почувствате много страстни към този, когото обичате. Ако сте несемейни, сериозно се замислете за ангажираща връзка.

Опитайте се да освободите съзнанието си от евентуални лоши мисли, за да не се отразят на ефективността в работата ви. Ще се справите успешно с работните си задачи през този ден.

Инвестициите, които ще направите днес, вероятно ще ви донесат много добри печалби. Финансите ви ще останат стабилни и скоро ще спечелите повече парични средства.

Рак

Не се страхувайте, че непременно ще бъдете наранени и разкрийте най-съкровените си чувства на любимия ви човек. Свалете бронята си и пред вас ще се разкрият много нови възможности.

Старайте се да не показвате слабостите си на работното ви място. С планетарните аспекти днес, колегите ви може лесно да усетят вашата уязвимост и да ви отправят тежки обиди.

Нещата през този ден ще изглеждат много по-добре от предишните дни във финансово отношение. Не се колебайте да изпълнявате плановете си.

Лъв

Ще имате възможността да възстановите баланса в отношенията си. Казвайте само истината и поправете допуснатите грешки. Направите ли това, ще откриете един нов свят на любов и романтика.

Рутината и еднотипната работа може да играят роля на шлифовъчна машина за търпение и професионализъм. Само не забравяйте да спазвате указаните ви срокове, за да си спестите допълнителни проблеми.

Има признаци, че финансовото ви състояние ще се подобри значително днес. Трябва обаче да се опитате да инвестирате общата сума в някои сигурни средства. Денят обещава да бъде много удовлетворителен финансово.

Дева

Не позволявайте на определен навик или отбранителна реакция да възпрепятстват добрата комуникация помежду ви. Оставете се по течението, за да почувствате магията на любовта.

Ако не се разсейвате и работите почти без почивка днес, ще получите добър бонус към заплатата ви. Старайте се да не се отклонявате от графика си и да не закъснявате.

Тези, които се занимават с пътуване по бизнес, трябва да сте в крак с внезапните промени, но бъдете сигурни, че от пътуването ви ще има добри развития. Вероятно ще ви донесе добро финансово развитие.

Везни

Разгадаването на човека срещу вас ще се окаже доста интересно за вас. Единственото, което може да ви провали е вашето минало, така че се опитайте да не започвате нова връзка със стари идеали.

Едва ли ще промените света, а какво остава и колегите си. Всеки е различен и има различен начин и ритъм на работа, макар и това да ви дразни. Докажете вашите лични качества!

Финансовото ви положение ще бъде много по-стабилно, когато финализирате дълго чакащата финансова сделка. Днес е подходящо време да започнете да изплащате заема си.

Скорпион

В случай, че усетите, че партньорът ви не е много щастлив, то трябва да му дадете повече кредит на доверие, вместо сцени на ревност. Това ще подобри отношенията ви значително.

Стегнете и работете усилено, знаейки, че сте ключова фигура за колектива ви. Днес, може да нямате късмет, а утре да постигнете голям успех.

Днес ще трябва да контролирате желанията си да отидете да пазарувате едва след като проверите начертаните разходи. От съществено значение е да направите известно финансово планиране.

Стрелец

Най-вероятно днес ще може да видите нещо във връзката ви, което до сега е останало скрито. Истината ще ви донесе чувството на свобода и спокойствие.

Всичко което ще предприемете на работното си място ще бъде успешно, доставяйки ви удовлетворение. Уверете се, че няма да се нагърбите с прекалено много задачи.

Този ден е подходящ за извършване на нови инвестиции. Въпреки това бъдете внимателни с разходите си и помислете за иновативни начини за увеличаване на доходите си.

Козирог

Препоръчително е да не се задълбавате в проблемите от миналото ви, носещи ви болка и страдания. Започнете нова глава от живота си с вяра и надежда в доброто.

Работата ви може да бъде доста скучна и монотонна през този ден. Ако ви липсват идеи и хъс за работа, имайте предвид, че разположението на звездите може да доведе до застой в работните ви планове.

Има вероятност да надвишите бюджета си през този ден. Необходимо е да пристъпите към някои алтернативни мерки, за да намалите финансовата си тежест.

Водолей

Партньорът ви може да има малко по-хладно отношение към вас, което вероятно е породено от неговата несигурност и страх. Опитайте се да не приемате всяка една буквално.

Понякога, ако се вглъбявате твърде много в работата си, може да имате проблеми с намирането на фокус. Разсейте това объркване като се върнете крачка назад и прегледате всички детайли.

Днес е подходящо време за вас бизнесмени, тъй като ще видите подобрение във финансовото ви състояние. Можете да кандидатствате за кредити за жилище или нова кола.

Риби

Може би днес ще прехвърчат искри, ала това не означава, че е настъпил потоп, заради един спор. Вярвайте повече на половинката си и се опитайте да изградите връзка на доверие, която да ви държи заедно в трудните моменти.

Ако смятате да смените работата си, то сега може да имате успех в намирането на нова по-добра позиция. Най-важното е да сте щастливи от това, с което се занимавате.

Днес можете да очаквате подобрено финансово състояние, което ще ви позволи да изчистите всички чакащи дългове. Инвестирайте част от парите си, за да генерирате доход за в бъдеще.

Хороскопът е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев – Doctor Honoris Causa.

 

Continue Reading

Хороскоп

ХОРОСКОП ЗА 19 СЕПТЕМВРИ

Published

on

Овен

Засилена подсъзнателна дейност и интуиция. Благополучието, самочувствието и здравето ви ще зависят от дреболии, които на пръв поглед изглеждат незначителни. Денят благоприятства кратките пътувания и усвояване на всякакви знания.

Телец

Изпитвате потребност от приятно и близко по дух обкръжение. Това време е подходящо за семейни събития, срещи с роднини и обсъждане на общи въпроси. Можете да правите всякакви покупки за дома и семейството.

Близнаци

Интуицията ви подсказва върху какво трябва да се съсредоточите и какво е по-добре да отложите за по-късно. Следобед е прекрасно време за неформална комуникация, среща с приятели, забавна компания.

Рак

Време е да поемете юздите и да пристъпите към вземане на отговорни решения. Не разчитайте на нечия подкрепа в делата си. Ако сте се заели с почистване на дома, гледайте да не се преуморявате. Днес може да потърсите и да се срещнете със стари приятели.

Лъв

Дръжте здраво кормилото на живота. В повечето случаи късметът ще бъде с вас. Можете да постигнете желаното, но трябва да проявите по-голяма увереност в собствените сили, да проявите повече воля и оптимизъм.

Дева

Днес няма да сте достатъчно обективни. По-скоро ще бъдете пристрастни в отношението си към някои хора. Избягвайте да обсъждате лица, които не присъстват, някои ситуации и изобщо не участвайте в такъв род събития.

Везни

Днес някои неща ще зависят от самите вас. Не търсете съвети от вън, вие и сами знаете какво трябва да се направи. Не стигайте до крайности – от желанието да угодите на всички, до налагането им на всякакви ограничения.

Скорпион

Денят е добър за контактуване, визити, оправяне на нерешени проблеми, обмяна на мнения и правене на планове. Непринудеността в общуването ще улесни контактите ви. Не подлагайте на съмнение чувствата на партньора.

Стрелец

С нещата, които сте планирали за днес, лесно и бързо ще се справите. Добре е да избягвате споровете и проявата на силни емоции. Също така денят е подходящ за кратко пътуване и разходка със семейството.

Козирог

Възможно е да искате да коригирате плановете си за бъдещето, да преразгледате приоритетите си. Слушайте интуицията при вземане на решения – съветите ѝ днес ще бъдат по-полезни от съветите на други хора.

Водолей

Днес се подгответе за нови впечатления, кажете „да“ на всички нови възможности. Не се страхувайте да загубите нещо, ще получите много повече. Благоприятно е за покупки, които са планирани отдавна. В късния следобед и вечерта избягвайте всякакво натоварване.

Риби

Твърде е дълъг списъкът със задачи, които имате да свършите, но позитивната ви нагласа ще помогне да се справите с всички тях бързо, лесно и енергично. След това трябва да намерите достатъчно време, за да се отпуснете и да почивате.

Continue Reading

Хороскоп

Хороскоп за 16 септември

Published

on

ОВЕН

За Овните четвъртък е изключително благоприятен за сключване на съдружие в търговската дейност. Някои от вас ще получат наследство. Имате служебни проблеми в някаква връзка, действайте за тяхното разрешаване. Ще получите подкрепата на прекия си началник.

ТЕЛЕЦ

Ден за професионална изява е четвъртък при Телците и предоставя много добри възможности за реализация във вашата сфера. Положителни ще са контактите ви днес, които ще ви предоставят ново поле за изява. Някои ще получат известие за спечелване на дело по лични причини.

БЛИЗНАЦИ

Добрите възможности в четвъртък за Близнаците не се определят само в една посока. Те са професионални. Не ви липсва и личен шанс, но той няма да се изяви за интимни и емоционални връзки, а като присъстваща стабилност. За някои четвъртък ще бъде свързан със служебно пътуване.

РАК

Днес се колебаете и размишлявате върху проблемите, които напоследък настойчиво ви занимават, а за някои са остри и болезнени. Каквито и да са трудностите, те са преодолими.

ЛЪВ

Мнозина от Лъв са раздразнени от неприятната перспектива, че трябва да тъпчат на едно място, не виждайки ново развитие. Сега сте в период на повтарящи се събития, но промяната няма да се забави. Някои от вас ще имат разговор, в който ще се разглеждат нови възможности.

ДЕВА

Нищо не ви пречи да осъществите намеренията си в четвъртък. Имате шанс за успех, но във всичките си действия трябва да бъдете умерени и да не преминавате границата на допустимото разширение. В професионалните си занимания ще имате успех, на работното си място също.

ВЕЗНИ

Успешен четвъртък за вашите любовни контакти. Денят се явява начало на успешен период и за служебния ви живот, където обстоятелствата са били притеснителни за вас. Добро развитие ще имат контактите ви, ще водите преговори по делови въпроси.

СКОРПИОН

Многообразен е четвъртък за Скорпионите, делата ви протичат успешно. Те са свързани с професионалните ангажименти, обществената активност, финансите и провеждането на преговори. Преговарящите днес трябва да бъдат по-резервирани при водения диалог. Не се предоверявайте.

СТРЕЛЕЦ

В четвъртък ще се извърши бурна промяна при Стрелците в личния им живот. Това е трансформация на вътрешно ниво. Трябва да промените подхода си към най-близките хора, за да се изгладят недоразуменията. Не са изключени някои смущения, но в крайна сметка ще се почувствате обновени. С подкрепата на мъж ще осъществите някаква добра идея.

КОЗИРОГ

С по-голяма активност можете да доведете делата си до успешен край. Четвъртък е добър професионален ден и не предполага трудности. За вас те са свързани с дома и по този повод у някои от Козирог настроението е понижено. Проблемите си решавайте сами, без да търсите нечие одобрение и подкрепа. Денят се свързва с финансови печалби и засилени контакти.

ВОДОЛЕЙ

Четвъртък ще ви зарадва с неочаквано бързия и положителен развой на събитията около вас. Всичко ще се случва по правилния начин и с нужната бързина. За мнозина е най-характерно чувството на удовлетворение от извършеното до момента в професионалния или личния ви живот. Ангажираните с делови задачи ще имат придобивки.

РИБИ

По своите предразположения днес вие се делите на две големи групи. Едната ще търси начин да постигне равенство в позицията си с тази на околните, а другата ще се осланя на сръчност и хитрост, но ще имате добър шанс за действия, особено при контактите. Рискувайте премерено, за да не съжалявате, като видите крайния резултат.

Continue Reading

Хороскоп

Хороскоп за 15 септември

Published

on

ОВЕН

Вашето усърдие днес ще бъде главната причина за постигане на успехи в делата. Това е действащата тенденция, която ви прави самоотвержени, дисциплинирaни и методични. Някои ще попаднат в плен на минали събития и “стари рани”. Не споделяйте намеренията си с познати.

ТЕЛЕЦ

В сряда вашият късмет е изразителен и ви подкрепя за градивни действия. Ще посрещнете деня енергично, макар че мнозина ще прекарат една безсънна нощ и не ще действат в своя полза. Телците ще имат неблагоразумието да демонстрират недоволство на работното място.

БЛИЗНАЦИ

Много добър ден за Близнаците, но трябва да избягвате спорове. Можете да се измъкнете от евентуално неловко положение, но ще оставите негативно впечатление, което не е във ваша полза. Сряда е ден за финансови придобивки. Денят бележи началото на промени в службата.

РАК

Сряда е важен и съдбовен ден за Раците. В житейския ви път настъпват промени, които обхващат сравнително дълъг период. Апатията ви бързо ще премине в състояние на неочаквана и за самите вас активност. Условията на живот също се променят.

ЛЪВ

Преди да се заемете да вършите каквото и да е днес, ще постъпите най-правилно, ако предварително премерите плюсовете и минусите. В сряда ще бъдете активни и предприемчиви. Ще реализирате придобивки чрез своите съдружници или приятели, но не рискувайте.

ДЕВА

Сряда е добър ден за Девите и създава оптимални възможности за постигане на положителни резултати по делови въпроси. Едновременно с тенденцията за успехи възниква опасност и от прибързани и зле обмислени действия. Не се подвеждайте. Не бъдете прекалено доверчиви, за да не пострадате.

ВЕЗНИ

Добре би било да започнете нещо ново от днес в личен или делови план. Сряда се характеризира с успех и голям късмет за вас. Делата ви ще се развият неочаквано добре, очаквайте печалба. В почти всичките си действия можете да се надявате на успехи и завидни постижения.

СКОРПИОН

За Скорпионите сряда носи успехи. Бъдете сдържани и не си позволявайте волни коментари по каквито и да било въпроси. Възможно е непремерена критика да ви лиши за известно време от подкрепата на споменатите лица. Характерно е извършването на дела за наследство.

СТРЕЛЕЦ

Най-силно впечатление ще ви направи една новина, свързана с вашата работа и отнасяща се до промени в конфигурацията, на които и вие присъствате. Те са положителни за вас и може би още днес ще се убедите сами чрез новите договорености, които ще ви предложат. Действайте по задачите си за днес и няма да имате проблеми с началници. Пазете се от злополуки.

КОЗИРОГ

Днес вашето усърдие ще бъде възнаградено с успехи, които ще постигнете в онова, с което се занимавате. Приятна изненада за мнозина ще бъде професионалното признание, което ще получите. Бъдете внимателни към онези, за които подозирате, че са ви неприятели. Пазете се от тях, не ги допускайте до себе си и не давайте гласност на намеренията си.

ВОДОЛЕЙ

Вашите позиции стават все по-стабилни и сряда не прави изключение от тази градивна линия на развитие. Успехите ви са категорични, късметът ви работи силно. За днес са характерни финасови придобивки, професионална стабилност и много шанс за реализация на онова, с което сте се заели или онова, което планирате да направите.

РИБИ

Мнозина от Риби могат да превърнат сряда в особено успешен ден. Днес сте истински активни и действията ви ще са резултатни. Срещи и преговори от делово естество могат да предизвикат кардинални промени в житейското ви развитие и социалния път – нова работа или ново съдружие за бизнес или повишение на заплащането ви. Каквото и да е, ще имате придобивки.

 

Continue Reading

Facebook

КАЛЕНДАР

септември 2021
ПВСЧПСН
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 

ПОПУЛЯРНИ