Успех за СУ „Н. Вапцаров“ в Национално състезание по английски език

Невероятен успех за ученика Любомир Кирилов Гелемеров в Националното състезание по английски език ”Аз мога тук и сега” от СУ „Никола Й.Вапцаров” гр.Хаджидимово. От общо 202 участници от страната, той се класира в първите ТОП-10. Състезанието се проведе  от 09.11.2018г. до 11.11.2018г. в  гр.Девин, комплекс „Исмена”.

В продължение на 3 дни, 4 възпитаника от 9-до 12 клас  Любомир Гелемеров от 9 клас, Ивана  Керенчева -10 клас, Илияна Гелемерова и Магдалена Влахова – 12 клас на СУ ,,Никола Й. Вапцаров“ гр. Хаджидимово  се включиха в надпреварата. Учениците показаха отлични познания по Английски език и в 3 кръга на състезанието: 1ви кръг- „ Изрази себе си в есе“-всеки участник получи различна тема за разработване на писмена експозиция. Втори кръг „Тествай знаниятa си, в което те попълваха тест за определяне на езикова компетенция.

И трети кръг-събеседване под формата на интервю. Възпитаниците на СУ гр.Хаджидимово се представиха много добре, за което получиха сертификати, много овации и  подаръци. Децата и техните ръководители -Цветомира Христова и   Виолета Карамихалева  благодарят на организаторите и на хората, помогнали да се осъществи участието на 4 средношколци в състезанието.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене