Ръководството на Пирин благодари на всички, помогнали с почистването от снега на стадион „Христо Ботев“

Ръководството на Пирин Благоевград изказва големи благодарности на всички, които помогнаха с почистването на снега от терена на стадион „Христо Ботев“ за днешния мач с Дунав Русе. Припомняме, че „орлетата“ се представиха по прекрасен начин и победиха с 4:1.

 

Ето какво написаха във фейсбук от клуба:

 

Голямо Благодаря!

Ръководството на ОФК Пирин Благоевград изказва огромна благодарност на служителите на общинско дружество „Спортни имоти“ с управител Валери Миков, треньорите, част от юношите на ДЮШ в клуба и феновете, които положиха неимоверни усилия, за да бъде приведен в нормално състояние теренът на стадион „Христо Ботев“.

Без тяхната помощ, клубът едва ли би се справил с тежката ситуация, след натрупалия сняг и студеното време. В продължение на два дни всички те положиха доста усилия, за да може мачът Пирин – Дунав да се проведе по предварителната програма.

Ръководството изказва благодарност и на общинска фирма Биострой, която помогна с техника за почистване на снега от терена. Час преди мача зеленият килим бе в перфектно състояние, на което впоследствие футболистите на Пирин изнесоха лекция по футбол на изненадата в Първа лига Дунав Русе. Тази категорична победа на орлетата с 4:1 бе подарък за всички фенове на Пирин, хората положили усилие за перфектното състояние на терена и цял Благоевград.

Още веднъж от името на ОФК Пирин Благоевград Благодаря!!!!

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене