„Пирин“(Разлог) загуби дербито

Отборът от планинския град позволи на ЦСКА да вземе срещата помежду им и да продължи победната си серия в първенството на волейболната ни Суперлига

В зала „Васил Симов” „червените” се наложиха с 3:1 (25:18, 26:24, 21:25, 25:8) и регистрираха осми пореден успех.

Първият гейм започна равностойно. При второто техническо прекъсване гостите имаха преднина от две точки. При 18:15 за Пирин ЦСКА спечели разиграването, а на сервис застана рапределителят на „червените” Владимир Станков. Домакините не само изравниха резултата, но и не дадоха повече нито една точка на своя съперник след 10 поредни затвориха гейма с 25:18.

Вторият гейм бе много оспорван и изпълнен с доста обрати. При 13:9 за тима от Разлог Александър Попов направи смяна като на мястото на Ивайло Стефанов в игра се появи Яни Георгиев. „Червените” изравниха резулата, а драмата настъпи в края на гейма.Гостите имаха две възможности при 24:22 да изравнят, но ЦСКА спаси. Последваха още две разигравания, при които волейболистите на Пирин можеха да спечелят гейма. ЦСКА не позволи това да се случи като дори обърна развтието на нещата след силни сервиси на Яни Георгиев и Иван Крачев.

Пирин заигра по-добре в третия гейм, поведе още в началото и този път успя да намали. В началото на четвъртия гейм срещата бе прекъсната за около десетина минута заради проблем с осветлението в залата.Кратката почивка бе добре дошла за играчите на ЦСКА, които дадоха само 8 точки на Пирин. ЦСКА няма грешна стъпка от началото на сезона като в 8 мача има 8 победи.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене