ВИДЕО: Излъчиха победителите в конкурса „Аз обичам България“ организиран от Ротари клуб Гоце Делчев

При особена тържественост в Гоце Делчев обявиха победителите в творческия конкурс за ученици на тема: „Аз обичам България“. Конкурсът е ежегоден и се организира през месец ноември, организиран от Ротари клуб Гоце Делчев. Рекорден брой участници – над 500 деца от всички краища на пиринско. Предадоха творбите си за участие в конкурса. Участниците бяха разпределени в четири възрастови групи: Първа група от 1-ви до 4-ти клас участваха с рисунка свързана с темата. Втора група, от 5-ти до 8-ми кл. Участваха в кон курса със стих или есе, 3-та група, 9 – 12 кл. Също се състезаваха със стих или есе и 4-та група от 5-ти до 12-ти кл участваха с мултимедийна презентация или видео клип до 3 мин.

В паузите на процедурата по обявяването на резултатите и връчването на наградите, ученици-самодейци пяха и танцуваха с което превърнаха събитието в истински празник.

„Едно дете когато твори на тази тема, тази любов остава в душата му за винаги и то я дава на обществото, на себе си, на най-близките“ , каза в интервюто след събитието, председателят на Ротари клуб в Гоце Делчев, Стоян Стругов

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене