СЕНЗАЦИЯ!!! Ген. Атанас Атанасов обяви: Месеци преди изборите Бойко ми каза, че знае

„Основната цел на Борисов е той да разпределя порциите в тази държава. Той още в началото на лятото знаеше, че ще загуби изборите, това го знам от него“

Това заяви пред Нова тв депутатът от ДСБ Атанас Атанасов. Той като кандидат-президент щеше също да загуби вота, издаде народният представител.

Трима от четиримата министри на РБ – Кунева, Лукарски и Москов предварително се бяха договорили с Борисов да получат министерски кресла, обяви сензационно дясната ръка на Радан Кънев, допълва Пик.

„Всичко е възможно относно бъдещото правителство, зависи от плана на Борисов за влизане във властта, той има собствен план как за трети път да се върне във властта. Иначе Патриотичният фронт показа, че може да си направи публичен пиар през парламента,“ коментира Атанас Атанасов.

В този парламент от една година има една опозиция – депутатите от ДСБ, всички друго е имитация и задкулисни договорки. Хората забравиха, че аз преди година подадоха оставка като председател на вътрешната комисия в парламента, припомни бившият вътрешен министър.

Аз не знам кои са „агнешките главички“ и няма нищо общо с тях. Това е навик на Борисов да лепи етикети, както кръга „Капитал“, както и измисленият олигарх Иво Прокопиев. Борисов просто се страхова от истинска дясна опозиция, която се ражда в момента, обясни генералът.

Да, срещали сме с Прокопиев много пъти и разговаряме на теми за икономическа политика. Едрият бизнес и медиите обаче нямат място в управлението, призна зорлем Атанасов, след като беше притиснат с няколко упорити въпроса от водещата.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене