Свържете се с нас

Uncategorized

Проверка установи : Аднан Игджи от Дъбница не е бил задържан в Турция заради връзки с гюленисти!

Публикувано

на

В началото на месеца в гърменското село Дъбница плъзна слух, който достигна ушите на Топ Преса свързан с местният бизнсемен Аднан Игджи. Във въпросния слух, разпространявал се от ухо на ухо в цяла Дъбница, се тиражираше „информацията“, че той е задържан в Турция, заради връзка с опозиционно настроени срещу режима на Ердоган хора, наречени – гюленисти. Оказа се, че във въпросния слух няма нищо вярно. Господин Аднан Игджи наистина е бил в Турция във времето на разпространението на слуха, но никога не е бил задържан. Проверка на нашите разследващи журналисти удостовери, че в нашите служби не е извършвана проверка срещу господин Аднан Игджи, както се говореше из гърменското село. Свързахме се със самия Аднан Игджи, който преди дни се прибрал от Турция и държа да публикуваме следното: „Това, което се говори и е писано са пълни глупости. Как можете да пишете такива неща, очаквам извинение..„, заяви Аднан Игджи пред наш репортер. Като отговорна и вярна на читателите си медия Топ Преса заявява, че осъзнава дълга си за извинение към господин Аднан Игджи. Господин Игджи приемете нашите извинения. Доказали сме в годините, че сме чувствителни към всеки слух и притеснителна информация и се чувстваме щастливи, когато благодарение на нашия труд, нещата се изясняват и вредните слухове опровергават.

коментара

Uncategorized

ВРИ ОТ ГЕРБЕРИ В БЛАГОЕВГРАД! В НЕВРОКОПСКО ХИТ СА ЧЕРВЕНИТЕ РОЗИ! ОРИЕНТАЛСКИТЕ ТЕМЕНУЖКИ – СЕНЗАЦИЯ НА ПАЗАРА!

Публикувано

на

Каква е мислихме ние – каква стана тя. Нито лошата кампания, нито скандалните мнения, са в състояние да променят вкусовите качества за цветя на хората в Пиринско. ЖЕЛАЕЩИТЕ ДА ЗАСАДЯТ ГЕРБЕРИ В ГРАДИНАТА СИ РАСТАТ ГЛАВОЛОМНО в община Благоевград, в Банско, в Разлог… В неврокопско, хаджидимовско, кресненско и др. пък уверено залагат на сеидбата на червени рози. Истинска сензация на изборите е вкусът към лилавата ориенталска теменужда, тя се представя повече над очакването и превзема позиции, като община Благоевград например. Едно е сигурно, сините гербери открояващо въврят напред, пред червените рози в нашия край. Към 14 часа според специалистите, Джамбазката лавандула не непредва но запазва позициите си на четвъртото място по продпочитание. Нелолятни търговци и дилъри все още се опитват да променят играта предлагайки на скандални цени Ма“ГА“решки бодил но за сега плановите им не дават сериозен резултат. Обществото видимо е отвратено от това растение. За останалите китки  из цветните градини на югозапада играта май е на свършване… Само времето ще покаже! Данните са към 14 часа! Жеалаещите да дадат мнение за своите цветни предпочитания, са не повече от 23 процента за цялата област.

коментара

Продължете с четенето

Uncategorized

ПИРИН ТЕКС ПРОДАКШЪН – открива нови работни места

Публикувано

на

ПИРИН ТЕКС ПРОДАКШЪН – открива нови работни места

Ако желаете да останете да работите в родния край,
Ако търсите сигурна и стабилна заетост в международно призната фирма,
Ако имате интерес за работа в производствена среда,

ПИРИН ТЕКС ПРОДАКШЪН – най-големият работодател в региона и доказан лидер в производството на облекло
Открива 150 нови работни места за следните позиции:
– Оператор на настилаща машина
– Помощник в кроялно отделение;
– Оператор на кроялен робот;
– Оператор на шевна машина;
– Оператор на оверлок;
– Гладач в производствения процес;
– Оператор на гладачна преса;
– Контрольор на качеството;

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ?
Месечно възнаграждение от минимум 720 лв до максимум 1 480 лв бруто, в зависимост от сложността на извършваната операция и от личната производителност.
В допълнение фирмата предлага:
– Безплатен транспорт до и от работното място;
– Плащане на осигуровки върху цялата заплата;
– Висок стандарт на условия на труд;
– Възможност за дългогодишна заетост и придобиване на широка квалификация по технология на облекло;

ПИРИН ТЕКС ПРОДАКШЪН – Вашият надежден избор за работа в регион Гоце Делчев!

За допълнителна информация: тел. 0751 98319 или 0751 98402

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

май 2019
П В С Ч П С Н
« апр.    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ПОПУЛЯРНИ