Бивш футболист на „Пирин“(Гоце Делчев) с гол в Холандия

Роденият в Жижево Камен Хаджиев показа, че се намира в добра форма и направи летящ рестарт с екипа на своя „Фортуна“(Ситард) след контузия

Играчът, който започна професионалната си кариера в „Пирин“(Гоце Делчев) донесе успеха на втората формация на своя клуб срещу Дордрехт с 1:0. Българинът бе точен в 55-ата минута, след като с глава на втора греда засече топката след центриране от фаул.

С победата дублиращият тим на „Фортуна“(Ситард) се изкачи на 2-а позиция в поток „Б“ на дивизията на резервите. Камен имаше мускулно разтежение, което го извади от два поредни шампионатни двубоя на представителния тим на Фортуна и това се отрази на стабилността на тима, който пусна 8 гола за два мача, логично завършили с поражения.

След успешната рехабилитация на бившия играч на „Пирин“(Гоце Делчев), „Миньор“(Перник), и „Локомотив“(София) му беше даден шанс да си върне формата във втория отбор и той показа, че е напълно готов. 25-годишният футболист от Жижево премина това лято в холандската втора дивизия, а макар да е играл основно като ляв бек или централен защитник, треньорът Бен ван Даел го използва като дефанзивен халф.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене