Свържете се с нас

Скандали

Двама цигани обраха представител на„Месер България“ ЕООД, докато гостувалв хотела на Иван Кочев – Чомбе в Петрич

Публикувано

на

Валентин ГЕРЧЕВ

Двама роми обраха представител на „Месер България“ ЕООД, докато гостувал в Петрич в хотела на бизнесмена Иван Кочев – Чомбе. Инцидентът станал на паркинга, в очакване на майката на единия от обвиняемите.
Стефан Златков Стоянов от Петрич, който е на 20 години, няма образование и е неграмотен, и в същото време не работи нищо, заедно с приятеля си Ботьо Альошев Митов на 17 години, след 21:00 часа на 04.04.2016 година били на паркинга пред хотел „България“, собственост на Иван Кочев – Чомбе. Двамата чакали пристигането от Гърция на майка му – Златка Стоянова. Докато чакал, Стефан Стоянов забелязал служебния автомобил на Иван Зюмбюлев от Стара Загора, който е служител на „Месер България“ ЕООД, който по това време бил командировка в Петрич. Автомобилът (който обаче бил управляван от Люсиен Ж. Адам) бил марка „Форд“, модел „Рейнджър“, тъмно син на цвят. Стоянов забелязал автомобила и решил да извърши кражбата.
Около 22.00 часа той се приближил до „Форд“-а, поставил отвертка, която носел в себе си, на стъклото на задната дясна врата на автомобила и нанесъл удар с ръка по нея. В резултат на това стъклото се напукало, след което Стефан Стоянов ударил с юмрук (омотан в ръкава на дрехата му) напуканото стъкло и то се счупило. Обвиняемият се промушил в автомобила и взел оттам мобилен телефон марка „НТС“, модел „М8“, заедно със зарядното устройство, което било оставено от командирования Зюмбюлев да се зарежда в автомобила. След което крадецът Стефан и приятелят му Ботьо Митов тръгнали да се прибират.
Около 22.45 часа служителят на фирма „Месер България“ ЕООД Зюмбюлев забелязал, че задното дясно стъкло на автомобила е счупено и констатирал липсата на служебния му телефон, заедно със зарядното му устройство. Стойността на телефона му е 530 лева, а на зарядното устройство – 25 лева. Поради това той уведомил органите на РУ на МВР – Петрич. Оттам реагирали своевременно и извършителят на кражбата бил заловен за часове.

РУ – ПЕТРИЧ, ОБВИНЯВА:

На 04.04.2016 година, за времето от 21.00 часа до 22.00 часа, в гр. Петрич, от лек автомобил марка „Форд“, модел „Рейнджър“, с рег. № СВ З642 ВВ, паркиран на паркинга пред хотел „България“ в гр. Петрич, чрез повреждане на преградата, здраво направена за защита на имот – счупил стъклото на задната дясна врата на автомобила и чрез използване на техническо средство – отверка, е отнел от владението на Иван Стефанов Зюмбюлев от гр. Ст. Загора чужди движими вещи – един брой мобилен телефон марка „НТС“, модел „М 8“ на стойност 530 лв. и зарядно устройство за мобилен телефон на стойност 25 лв., всичко на обща стойност 55 5лева, собственост на „Месер България“ЕООД, гр. София, с управител Люсиен Жулиен Адам, без негова съгласие с намерение противозаконно да го присвои – престъпление по чл. 195, ал. 1, т. 3, пр. 2 и т. 4, пр. 2 от НК във връзка с чл. 194, ал. 194, ал. 1 от НК. Решението на петричкия съд по съдебния казус предстои да бъде издадено в законовия едномесечен срок от разглеждането му.

коментара

Скандали

Скандално! Възможен арест на лидера на ВМРО – Гоце Делчев, а той се стяга за съветник!?

Публикувано

на

Доктор който живее по този начин, няма как да не сгреши в работата си! Как мислите?

Канелов е известен като неврокопски бохема. Бохема щото е с висше, ако е без висше – обикновен пияница.

Лидерът на ВМРО – Гоце Делчев, доктор Иван Канелов колкото и да лъже сред избирателите си, че не е всъщност той е обвиняем за непредомишлено убийство на дете, и това съобщи Топ Преса преди време.

Само преди няколко седмици  стана ясно, че Окръжна прокуратура Благоевград разследва лидера на ВМРО – Гоце Делчев, д-р Иван Канелов – хирург-ординатор в Хирургично отделение в МБАЛ „Иван Скендеров“.

Той е обвинен за това, че през месец юли 2013 г. е причинил смъртта на Мария Милушева Темова на 16 години, поради немарливо изпълнение на правно регламентирана дейност – упражняване на медицинска професия, представляваща източник на повишена опасност, престъпление по чл. 123 ал.1 НК, който гласи следното – Който причини другиму смърт поради незнание или немарливо изпълнение на занятие или на друга правно регламентирана дейност, представляващи източник на повишена опасност, се наказва с лишаване от свобода от една до шест години.

Последно време обаче Канелов вместо да си посипе главата с пепел, да се разкае, той тръби че е „лидер на управляващат партия“ и въпросите с българското правосъдие му били „решени“. Нещо повече дори сред, колеги и приятели, той уверено говори че не бил „обвиняем“ а „свидетел“, което е долна лъжа и в името на паметта на починалото дете, не му прави чест. Успоредно с това обаче, благодерание на видимо нефелни адвокати, за да си „изкара безшумно“ кампанията Канелов, започнал да шинканира действията на следствието, отлагал, мотаел, което според запознати може да „озлоби“ прокуратурата и пред съда да се иска промяна на мярката му. Към днешна дата Канелов е с лека мярка, но нищо чудно след изборите тя да бъде променана на „задържане под стража“ заради укриване и шинканиране и вместо в Общинския съвет, Канелов да се окаже в следствения арест. Уважаеми читатели, тук не става въпрос, за някаква дребна нередност а за „непредомишлено убийство“. Замислете се, ако все пак решите да дадете гласа си на такъв човек, сетете се за роднините и близките  на това дете, за ужаса и неутешимата мъка които са причинени от лекарската немърлвост. Това е недопустимо и непростимо! Непростимо е да се ползва името на партия ВМРО за „заплаха“ пред разследващите, призоваваме националното и ръководство в лицето на господин Каракачанов моментално да се самосериза и да отзове Канелово от зборите и да го изхвърли от политиката. Ако имаше морал Канелов сам щеше да подае оставка и ако успее да изчисти името си пак да се върне в партията – реабилитиран. Но за това се иска морал!

Припомняме трагичния инцидент отпреди 6 години. Тогава Мария Темова пада от колело. Девойката незабавно била закарана в болницата в Гоце Делчев и приета в отделението по травматология в МБАЛ „Иван Скендеров“, където лекуващ лекар  бил обвиняемият към днешна дата  д-р Канелов. Според родителите поставената от него диагноза била счупване на горната част на бедрото. Там момичето останало на лечение няколко дни, но вместо да се подобри, състоянието му се влошило. Това наложило спешното транспортиране на девойката в „Пирогов“.

Починалата Мария Темова!

Починалата Мария Темова!

„Когато направихме операцията, установихме, че момичето е получило много тежка инфекция – сепсис, и незабавно го транспортирахме в „Пирогов“, коментира през 2013 г. д-р Канелов. Той е категоричен, че медиците от болницата в Гоце Делчев са действали адекватно и не са допуснали лекарска грешка.

За 14 дни в „Пирогов“ момичето е претърпяло 12 операции, тъй като целият организъм бил натровен след тежката инфекция. Въпреки тежката борба на лекарите за живота й, Мария издъхва на 29 август 2013 г.

Родителите са категорични, че вина за смъртта на детето им носят медиците в болницата в Гоце Делчев, поради поставяне на грешна диагноза и провеждане на грешно лечение.

След шест години  лекари от болницата  са привлечени като обвиняеми поради немарливо упражняване на медицинската професия.

коментара

Продължете с четенето

ВИДЕО

САМО В ТОП ПРЕСА! Истината за БИОЕЦ “РУБИН 08”!!!

Публикувано

на

За първи път в медийното пространство!

Истината за БИОЕЦ “РУБИН 08”!!!

САМО В ТОП ПРЕСА!

Говори Илиан Личев,
управител и съсобственик на БИОЕЦ “РУБИН 08”
на четири очи с Методи Байрактарски!!!

 

коментара

Продължете с четенето
loading...

Facebook

КАЛЕНДАР

октомври 2019
П В С Ч П С Н
« сеп.    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

ПОПУЛЯРНИ