Мошеници?! Сайтът „БГ-работодател“ писна: Пазете се от Сити Кеш!

2Силвия СТОЯНОВА, Благоевград

От известно време насам маргинални медии в Югоза­падна България, без изясне­на собственост и позиция, се опитват да наложат марка­та „Сити Кеш“ и наглото им настъпване в нашия край. След като имахме запитва­не от въпросната компания да се включим в „съмни­телната ни инициатива“ и да гарантираме „комфорт“ за дейността им, прилича­ща на дребно лихварство, с цел кръвопийство на нужда­ещия се човек. Разбира се, относно дейността им сме убедени, че всичко е съобразено със закона, но относ­но гарантиране на някакъв „комфорт“ определено ние от Топ Преса ще се въздържим. Не за друго, а защото на­правихме проучва­не и това, което по­лучихме насреща като информация, далеч не ни хареса. Авто­ритетният сайт „БГ-работо­дател“ например тиражира доста притеснителни мне­ния, които решихме да пуб­ликуваме едно към едно. Не за друго, а с цел изясняване почтеността и коректността на въпросната компания, понеже тя самата не поже­ла да го направи пред нас. Пожела само да плати 150 лева, за да й правим рекла­ма на логото – дейността нямала значение. Е, за Топ Преса има. Вижте какво ни притеснява:

АНОНИМЕН (БИВШ СЛУЖИТЕЛ):

Колкото и фирмата да има амбиции и възможности, Варна ще прецака работа­та. Хаос, некомпетентност, простотия … Преследване на лични интереси от ръко­водството и никакво разбиране как да се работи за постигане на целите – това е във Ва­рна. Ако все пак някой се излъже по обявите или сладките приказки, нека има предвид, че истината за условията се премълчава. Всич­ко се казва с една чет­върт уста. А коронният номер е, нищо да не се казва и после… Ама нали ти казах това и онова. Правят те на глупак постоянно. Мно­го обичат да говорят за об­ратна връзка, как ти давали постоянно, а ти видиш ли си тъп и т. н… Какво става оба­че, когато вие се опитате да дадете обратна връзка? Ами просто е, започ­вате да си тър­сите нова рабо­та. Нормалното общуване не е приоритет. Там се крещи, под­виква, подмята, псува. Автори­тетът на мени­джърите пред консултантите им постоянно се подрива. На едните се гово­ри зад гърба на другите. Създа­ват се интриги и после това се приписва на уволнените, за­щото ги няма и няма как да се защитят. Ако много искате да бъдете кон­султант, опи­тайте някъде другаде. Тук ще ви загубят времето. За мениджърска­та позиция е също­то-бягайте дале­че. На обещания са силни, а подхвърлят тро­хи. Като започнеш разби­раш, че дори и на теория обещаните условия са не­реални. Развитие има един­ствено ако се махнеш.

Обръщам се към някой от централното ръководство. Наблюдавайте резултати­те на Варна и си спомнете казаното тук. Онзи адми­нистратор там не става за нищо, дори и за секретарка. Той е причината да не стават нещата, защото не може да работи с хора. Всеки по-спо­собен и работещ бива изгон­ван. Потърсете някой кадъ­рен, мислещ в перспектива и ангажиран с фирмата човек, който знае как се работи, а не само да си гони бонусчето и да гледа личните бизнеси в работ­но време. Дано и шефката му се усети скоро(ос­вен, ако не е на­ясно за всичко)

Поздрави на Ачо и Ради

АНОНИМЕН

Е ами Варна след една го­дина е провал миналия месец дадоха едва 30 кредита, изгуби­ха си клиенти­те и доверието на хората. Сега новия им шеф е изпечен си­листренски мо­шеник да им е честит…

АНОНИМЕН (БИВШ СЛУЖИТЕЛ):

Ако искате да почвате ра­бота в тази фирма, помисле­те дали ви се работи в среда на интриги и клюки, пред вас имате едно невероятно отношение, но само на думи, а всъщност ви забиват нож в гърба, всичко е шуроба­джанащина и резултатът на­края е едно голямо нищо. Не се занимавайте с глупости и ако ви се работи в тази сфе­ра, си потърсете някоя друга фирма.

АНОНИМЕН (КАНДИДАТ ЗА РАБОТА):

Лошо и Непрофесионално отношение към кандидати­те за работа в Сити Кеш ООД

КАНДИДАТСТВАЛ (КАНДИДАТ ЗА РАБОТА):

Здравейте. Ще изкажа огромното си възмущение към тези, а най-вече към Анастасия Стоянова.

Кандидатствах преди ме­сец почти. Седмица и по­ловина чаках отговор, като имах и друго предложение. Така и не получих отговор. Некоректно отношение. Заслужавах поне един от­говор, че не са из­брали мен. Не си заслужава.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене