Фикрет Гегов от село Абланица: Не искам да ставам лидер на партията на Слави Трифонов в Пиринско!

Преди дни информационна агенция www.toppresa.com пусна хипотезата, че жителят на село Абланица, община Хаджидимово, Фикрет Гегов, който бе един от доброволците за контрол на референдума на Слави Трифонов, се гласил да става лидер на партията на Дългия в бъдеще време. Ето какво гласеше статията:
Бомба в Топ Преса! Задава ли се нова партия с лидер Слави Трифонов? На този въпрос може да си отговорим скоро. В петъчното предаване на „Шоуто на Слави“ имаше думата жителят на село Абланица Фикрет Гегов. Той заяви, че целият народ е бесен на политиците, като им обяви война. Дали това не е „презентация“ на новата партия на Слави в Пиринско, предстои да разберем…
Фикрет Алилов Гегов от с. Абланица, общ. Хаджидимово, Гоцеделчевско, се представи като обикновен човек. „Земеделец съм, идвам от нивата“, каза Фикрет. Разказа, че бил координатор в общината, но държавата го е принудила да върши това, което не му е работа. „Аз съм бесен. Използвам вашата трибуна да предупредя политиците, че обикновеният народ е бесен. Така че да си направят сметка какво трябва да се направи“, заяви Фикрет Гегов.
Веднага след това с вестник „Градът“ се свърза самият Гегов, който държа да направи уточнение:
„Това, че подкрепям една кауза, не значи, че искам да ставам какъвто и да е лидер. Вече 27 г. системата не функционира към добро, напротив – вреди. Аз съм за промяна и ще отстоявам това“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене