Юношите на „Марек“, след победиха „Пирин“(Гоце Делчев) с нов успех

В герой за дупничани се превръща Роберто Иванов, който продължава да бележи

След като се юношите старша възраст на „Марек 1915“ се изкачиха днес на второ място в класирането с актив от 25-точки, само на две от лидерите „Локомотив“(София) след успеха си срещу „Пирин“(Гоце Делчев), те не спряха доброто си представяне и срещу „Ботев 57“ (София).

Първо младите футболисти от града на барикадите надделяха над неврокопчани в отложен мач от първенството с класическото 0:3. Резултатът за дупничани откри Николай Ганчев в 31-та минута. В 52-та минута Миро Иванов покачи на 2:0, а третия гол реализира в 81-та минута Роберто Иванов.

След това юношите старша възраст на „Марек 1915“, записаха поредна победа и поне за часове бяха лидери в класирането, тъй като „Локомотив“(София) играха по-късно. Дупничани дупничани победиха, като гости в София на „Ботев 57“ с 3:0. За победителите попаденията реализираха Роберто Иванов, Майкъл Георгиев и Борис Василев. На 19-ти ноември „Марек“ приема „Ботев“(Пловдив) в мач реванш от турнира за Купата на България, а срещата изглежда протоколна, след като победиха преди това като гости с 3:1 на младите канарчета.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене