Новата първа дама на България не иска контакт с простолюдието във Facebook

„Зад всеки успял мъж стои една силна жена“ – тази добре позната сентенция звучи още по-достоверна, когато говорим за жените, стоящи до президентите

Да бъдеш първа дама е не само привилегия, но и отговорност. Всички станахме свидетели на особената еуфория и интерес към Мелания Тръмп – съпругата на новоизбрания президент на САЩ. Светът се втренчи в нея и зорко започна да следи изказванията ѝ, а медиите стриктно наблюдаваха всеки един детайл от облеклото, косата и поведението ѝ.

Същата съдба сподели и новата първа дама на България – Десислава Генчева. За нея се заговори още преди избирането на Румен Радев за държавен глава. Името ѝ беше замесено в компромат, свързан с факта, че докато Радев в бил ръководещ на ВВС, тя неправомерно е заемала поста на пиар на Военновъздушните сили. На Генчева започна да се гледа с особен интерес, разбира се, след избирането на Румен Радев за президент. Той представи в нощта на изборите първата дама, която се появи в син костюм и бяла блуза. Медиите побързаха да я изкритикуват не само за избора й на облекло, но и за острите й и хапливи изказвания в социалната мрежа Facebook. Впечатление направи статусът ѝ във Facebook след сълзите на Цачева по време на дебата с Радев: „Хормонален дисбаланс? Объркана съм!”. По-рано пък Генчева коментира: „Що си мисля, че и досега си имахме президент жена?! Майка на нацията“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене