Борис Галчев отива в „Нефтохимик“ през зимата

Това коментираха източници от Бургас, според които футболистът е бил одобрен от ръководството на клуба и ще подпише договор

Според информацията най-добрият футболист на ЦСКА през миналата година ще вземе най-високата заплата в тима от града край морето. Така той ще се събере отново с Христо Янев, с когото работеха заедно до скоро в „армейския“ клуб.

Заминаването на родения в Добринище халф от столичния гранд се налага, след като Едуард Йорданеску с тъга заяви, че няма да може да го ползва, намеквайки за това след контролата с „Царско село“. В този мач полузащитиникът дори изведе своите съотборници с капитанската лента. Той дори показа отлична форма, но явно това не трогва ръководството, което остава обидено на Борис Галчев заради критиките, които той отправи към чуждестранните си съотборници в ЦСКА. Със случилото се бе дадено да се разбере, че бъдещето му в клуба няма да остава там.

Случилото се форсира контакта между играча и ръководството на бургазлии като лично Христо Янев е разговарял с него, за да го убеди в това да облече фланелката на „Нефтохимик“. Там се очаква да бъде сред водещите играчи като някои предричат да вземе капитанската лента, която в момента носи Янко Георгиев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене