МЕГА СКАНДАЛ! Обраха партньор на Топ Преса в Ирак!

Пореден мега скандал! Този път става въпрос за нашият партньор „Медия Мост“ България, Борис Анзов, който се намира в Ирак, за да отразява и документира битката за Мосул.
Оказва се, че в хотела, в който нашите партньори са се настанили е бил пълен с изненади. На първо място – рецепционистите са двама бежанци от Мосул. Работят по 24 часа за подслон и хляб, без да им бъде заплащано никакво възнаграждение. Предоставяме ви и снимков материал, в момент, когато двамата бежанци канят нашите партньори на закуска, заедно с тях. В един момент се оказва, че липсват паспорт и пари. Все още не може да се разбере как е станала самата кражба, а при молба за звънене в полицията, бежанците ловко вдигнали рамене като излизат с оправдание, че не знаят номера на полицията.
Следователно, нашите партньори веднага се свързват с офицер от Пешмерга, при когото е трябвало да получат акредитация. Благодарение на бързата му намеса, както и тази на полицията, паспорта и парите са били върнати мигновено.
Тук е времето да си зададем въпроса „Ами, ако и в България полицията работеше така?“.  След като приемат съвета от тях, нашите партньори сменят хотела.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене