ОКОНЧАТЕЛНО!!! Мачът на хандбалния „Пирин“(Гоце Делчев) ще се играе утре от 14.00 в „Неврокоп Арена“

Новината бе потвърдена от изпълнителния директор на клуба и главен треньор Николай Пиргов

Думите му бяха по повод на слуховете, че датата 12 ноември, предвидена за мача срещу „Локомотив“(Горна Оряховица) ще бъде променена заради престоящия балотаж на президенстките избори. Събитието бе потвърдено и от Българската федерация по хандбал, която даде да се разбере, че няма да има пренасрочване на двубоя.

В този двубой обаче най-големият лисващ ще бъде старши треньорът Николай Пиргов, който няма да бъде на скамейката на „Пирин“(Гоце Делчев) срещу последния във временното класиране на родната „А“ хандбална група Локомотив ГО.
Наставникът бе наказан да не води от скамейката своя тим за една среща заради реакцията си в мача срещу НСА в предишния кръг. Тогава специалистът поиска бурно сметка на съдиите за тяхно решение след серия от безобразия, които ощетиха тима му, загубил с 23:22 в столицата. Освен това му бе наложена и финансова санкция и ще трябва да плати 100 лв.
Добрата новина в случая бе, че вратарят Димитър Ортомаров е наказан с предупреждение и той ще бъде на линия за мача срещу „Локомотив“(Горна Оряховица).В отсъствието на Николай Пиргов отборът ще бъде воден от помощника му Любомир Арнаудов, който за първи път ще влезе в ролята на старши треньор, откакто е в екипа.
В същото време не се сбъднаха слуховете, че срещата ще бъде преместена за друг ден заради предстоящия президентски балотаж в неделя и тя ще се състои в събота от 14.00 в „Арена Неврокоп“, както бе по предварителна програма.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене