СРАМ! Уважаеми избиратели,никой от местните парламентаристи не ще да даде отчет за дейността си дотук!

Кампанията на вестник „Градът“ да мотивира местните общински съветници да дадат отчет за дейността си удари на камък. Близо месец време вече, откакто сме им изпратили въпросите, нямаме нито един отговор.
Срам.
По-срамното и позорното е, че се оказва, че на някои съветници посочените имейли за връзка не са актуални и дори… неработещи.
„Неработещи“ – колко актуална дума за тази тема, а, уважаеми читатели? Това са те – вашите избраници. Тези, които ви мотивираха да гласувате за тях, тези, които ви дадоха някой лев, за да гласувате за тях и тези, на които днес не им пука за това какво ви е положението и какви проблеми имате за решаване. Не си мърдат пръста дори и за малкото – да ви дадат отчет какво са направили за вас през последната една година.
Вестник „Градът“ никога не се е предавал и сега няма да се предаде, но не може да скрие своята отчаяност на тази нелечима политическа пасивност в град Гоце Делчев. Пасивността обаче показва едно – за да не искат да говорят, значи има какво да крият. Е, имаме нова кауза – да търсим разковничето. И ще го намерим.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене