БУКМЕЙКЪР: „Пирин“(Разлог) – сигурен губещ при гостуването на „Миньор“(Перник)

Това сочат прогнозите не само на заложните къщи, предлагащи мача в своите таблици, но и на обикновените зрители при първото домакинство след две поредни гостувания на разложкия тим

Мнението се споделя и от специалистите, които подкрепят своите предвиждания с различни доводи. Първият от тях е недостатъчния опит, който имат играчите, водени от Христо Джоджов, които в по-голямата си част са в рамките на горна граница 21 години при най-добрия случай. Това бе отбелязано и от старшията на тима, който прави всичко възможно заедно със своите питомци, за да спечелят, колкото е възможно повече точки за тима до зимната пауза. Трети сериозен довод е липсата на две от най-утвърдените имена Борис Кондев и Тодор Пандев, които са контузени и няма да бъдат на разположение. Това е сериозен коз в полза на перничани.

От своя страна, но не на последно място „Миньор“ идва на стадион „Септември“ с имиджа на един от двата тима в Югозападната Трета лига, които до момента не са инкасирали загуба.

Що се отнася до „чуковете“ любопитен факт е, че това ще бъде първият от двата поредни мача срещу тимове с името „Пирин“. Идната седмица на 20 моември от 14.00 те се изправят в дерби срещу явния си конкурент в групата „Пирин“, но от Гоце Делчев, който още в началото обяви амбиция за спечелване на виза за Втора лига.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене