Кайро се забавлява с DJ Diass

ди джей диас

Българинът от Дряново покори египетската клубна сцена, информират от ПРофайл.

Популярният и обичан Dj и продуцент – Diass се завърна от египетската столица Кайро, където по покана на The Underground Entertainment Agency представи свой Dj сет.

ди джей диас

Diass промотира най-новата си продукция и демонстрира завидни умения зад пулта в култовото заведение Roof Bar.

Международният език на музиката накара публиката в Египет да танцува до ранните часове на сутринта и ги покори завинаги, превръщайки ги в свои верни фенове чрез звуците и стилът на българският музикант.

DJ DIASS_1B

Веднага след завръщането си музикантът сподели, че не е очаквал публиката да познава толкова добре неговите авторски парчета и дори да питат за някои от тях.

Успехът на първата изява в Кайро предрича скорошно повторение на гостуването в Египет през месец Август, отновно по покана на Dj Zio и неговата агенция.

Освен за ефектното представяне на африканския континент DJ Diass получи специални поздравления от египетските си колеги за всички номинации за наградите на БГ Радио.

Aлбумът „Добре дошли в България“ спечели симпатиите и любовта на феновете и логично е номиниран за награда от БГ Радио.

 DJ Diass призна, че от всички номинации за наградите на БГ Радио най-важната за него е за „Албум на годината“:

„Наистина оценявам всички мои номинации, но се гордея най-много с тази за албум. Направихме „Welcome to Bulgaria“ с много любов и желание. Работихме много над всички детайли и за мен и моя екип тази награда ще бъде истинското признание. Искам да призова от страниците на вашите медии всички мои фенове да гласуват в сайта на БГ Радио за своите любими песни и за албум на годината.“

Пламен Василев, познат на меломаните в електронното денс звучене като Dj Diass е номиниран и с цели три песни: „Loveflow“ – (DJ Diass feat. Sunheart) , „Music, Set Me Free“ (DJ Diass feat. Magi Djanavarova) & „Fade Away“ (DJ Diass feat. Donna), текст, видео клип и най престижната номинация за талантливия ди-джей и продуцент е АЛБУМ на годината 2013 – DJ Diass – Welcome To Bulgaria.

 DJ Diass  е и специално избран да подгрява клубния концерт на румънската топ звезда Алекс Мика в столичния клуб Енигма на 28.03 от 22:30ч, допълват от ПРофайл.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене