АБСУРД ИЛИ КАКВО? Прекратиха наказателно дело срещу скандален зъболекар без диплома от Гоце Делчев!

Капитанов и половинката му

Капитанов и половинката му

Зъболекар без диплома спипаха полицаите в Гоце Делчев, преди малко повече от година. Известният зъболекар Александър Капитанов спокойно приемал пациенти близо 2 години, като никой от тях не подозирал, че няма диплома за завършено медицинско образование.

По данни на ченгетата Капитанов учил 12 години стоматология, но не успял да се дипломира. Това не му попречило да си извади всички необходими документи  от контролните органи и да лекува зъбобола на съгражданите си. В кабинета му на ул .  „Драма“ се намирал и този на сестра му, която била легитимна стоматоложка . Любопитното е, че в съседство имало друга стая, където работела приятелката на Александър, но като зъботехник. Авизе  Газиева която  имала завършен само втори курс по специалността, но въпреки това се наела със задачата професионално да извайва ченета, коронки и зъби.

Мнимият доктор се редувал със сестра си на смени. Всички в града знаели, че той се закриля от местен полицай и бивш шеф на управление, който бил също в списъка на пациентите и получавал нещичко от заработеното. Минилят юли ченгетата напарили и обиск и описали какво са открили в кабинета. по време на акцията дори на стола имало пациент.

На Капитанов и гаджето му беше повдигнато обвинение  по чл . 324 ал . 2 за упражняване на лекарска професия без нужната правоспособност. Наказанието, което се предвижда е до 3 години затвор. Държавните обвинители отбелязаха, че деянието  е с висока степен на обществена опасност но странно как днешни дни делото е било прекратено, информираха ни наши източници от националното обвинение„ Проверката ни дойде след сигнал, от местни жители притеснени от дейността на Капитанов и семейството му, получили некачествена услуга от него за коят осъщо се си търсят правата….

ПОВЕЧЕ ПО ТЕМАТА ОЧАКВАЙТЕ В ПЕТЪК САМО ВЪВ ВЕСТНИК ТОП ПРЕСА  – ЮГОЗАПАДНИЯТ ТАБЛОИД! 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене