ОФИЦИАЛНО ОТКРИВАНЕ НА ДВА САНИРАНИ ЖИЛИЩНИ БЛОКА В ГР.ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ

Заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков и кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов ще открият два санирани жилищни блока в гр.Гоце Делчев. Откриването и тържественият водосвет ще се състоят на 25.10.2016 г. /вторник/ от 11.00 часа.

„Многофамилна жилищна сграда на ул.“Бяло море“ №16 блок Иглика“ бе санирана в рамките на проект „Енергийно обновяване на българските домове“ по Оперативна програма „Регионално развитие“ 2007-2013г.

„Многофамилна жилищна сграда на ул.“Бяло море“ №18 блок Кокиче“ бе санирана с осигурено финансиране от Националната програма за саниране на многофамилни жилищни сгради.

И двете сгради са с по два входа и с по 24 жилища, общо 48 апартамента. Дейностите, които са извършени по санирането са монтаж на нова ПВЦ дограма по апартаменти и общите части на сградата, топлинно изолиране на външни стени и покрив, хидроизолация и отводняване на покрив, ремонт на заземителна и мълниезащитна инсталация, ремонт на електроинсталация в общите части и въвеждане на енергоспестяващо осветление.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене