Трупата на „Сълза и смях“ с хитови актьори в състава си гостува в съботната вечер в Гоце Делчев

Театралите ще бъдат в града за представлението си „Луда нощ по френски“, което ще започне в 18.30 на сцената на Дома на културата

Те ще бъдат в града по повод 104-та годишнина от Освобождението на гр. Неврокоп от османско робство.  Сред участниците са изключителната Латинка Петрова, един от „Столичаните в повече“ Васил Драганов, Любомир Петкашев, Вяра Табакова и Владислава Николова. Трупата ще представи една изключително развеселяваща и разтоварваща комедия с неочаквани ситуации и изключителна актьорска игра, които ще ви припомнят колко вица за мъже в командировка знаете? Със сигурност много? О, само така си мислите!

“Анна Бижуто” е оригиналното заглавие на блестящата комедия на Марк Камолети “Луда нощ по френски”. Икономката Анна се справя виртуозно с всички заплетени ситуации – умело регулира натоварения трафик от съпрузи, любовници, любовници на любовниците и т.н., като не им позволява да се засекат. „Няма никой в къщи, но всички стаи са заети!” – обявява Анна Бижуто, а обитателите и гостите на дома оценяват високо нейната изобретателност в измъкването от неловки ситуации.
„Луда нощ по френски“ е преживяване “много смешно за сериозни неща” и не случайно е изиграна над 1300 пъти на различни сцени в Париж и Лондон. А веднъж дошли, внимавайте да не останете без дъх, защото дозата смях, която ще получите, може да бъде опасна!

Билети ще можете да намерите на касите на Дома на културата по всяко време, включително и преди самото представление!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене