Децата на „Пирин“(Гоце Делчев) загубиха от „Спорт вилаж“ във „Футбол 9“

Малките неврокопчани позволиха на своите съперници от Санданският да се превърнат в най-резултатния тим в надпреварата, след като загубиха с 10:1

Мачът бе част от старта на детската лига „Футбол 9″/, род. 2005 г., които са домакинствани от базата в с. покровник, където ще се изиграят всички мачове. Тя обединява 9 състава на футболни клубове от Пиринския край плюс „Германея“, който е единственият тим извън тази зона.

За санданчани, които надделяха над опонентите си от Гоце Делчев 6 гола вкара Димитър Динев, три добави Людмил Узунов, веднъж се разписа Илиян Костов, които оформиха внушителната победа за тима, воден от Методи Тушев. Другият тим от курортния град „Вихрен“, с треньор Владимир Каракичев, победи с 2:1 „Беласица“. Зелените дръпнаха с две попадения на Даниел Славов, синът на петричкия наставник Емил Шаламанов – Стоян, намали от дузпа. „Мечетата“ стартираха убедително, побеждавайки със 7:0 „Белица“. Илиян Чергов записа хеттрик, останалите попадения за отбора на рефера международник Ивайло Стоянов бяха дело на Атанас Петров (2), Януш Каранушков и Георги Добрев. В другите два двубоя от първия кръг ОФК „Пирин“ и „Пирин 2001“ спечелиха победи, съответно с 5:3 срещу „Пирин“ (Разлог и с 2:0 срещу „Германея“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене