Свържете се с нас

Скандали

Тормоз в детска градина в Благоевград! ОДЗ 2 пропищя от дете с проблеми, бие и измъчва 30 деца, изпохапа зверски момченце, майки събират подписка

Публикувано

на

Директорката Зашева: Детето е отложено от училище, с него работят психолози, детето не може да говори, има проблем в общуването, но не приемам обвиненията, че е агресивно, нямаме право да изолираме такива деца

Имаме нужда от помощ, така се обадиха днес в редакцията ни благоевградчанки майки на деца от ОДЗ 2 в областния център. Майките пропищяха от травмите, които ежедневно нанася момче, от предучилищната група на Обединено детско заведение № 2 на улица „Марица“ в града. Само преди дни въпросното дете изпохапало по гърба в тоалетните момченце, което от този момент със страх ходи в детската градина.

Докато лелката види какво се случи детето било наранено навсякъде., разказват родителите. Според майките, ситуацията е нетърпима, тъй като децата им всеки ден се оплакват от терора, които им нанася 7-годишния Иван. Именно затова от днес те започват събиране на подписка за спасение на децата си. Според тях детето има проблем, агресивно е, което налага вземане на спешни мерки за изолирането му от групата с 30 деца.

За втора поредна година Иван повтаря тази група и учители и директор не успяват да се справят с него. Говори се дори, че учителка е напуснала детското заведение, тъй като не можела да търси ежедневния тормоз. Детето посяга и на персонала и на учители.

Според майките децата им се страхуват от него, ако някой откаже да му даде играчка Иван започна да ги бие, да ги скубе и нерядко децата се връщат одраскани или със синини. Разговори с директорката г-жа Зашева приключвали с вдигане на рамене, тъй като законът пазел въпросното дете.

„Ако той системно малтретира децата, ако нарани някого какво ще правим, как ще се оправдаваме после, казаха майките. Ако детето има проблеми, то има и специализирани заведения за него, но не може 30 деца да търпят ежедневно това, само защото законът го защитава.“, казаха уплашените родители.

Свързахме се с директорката г-жа Зашева, която заяви: Да, детенцето не може да говори, то е отложено от училище, защото е със специални потребности, но не приемам обвиненията, че е агресивно. Той не може да говори, общува по трудно с децата, но това не значи, че е опасно за тях, и той е от тази година в 4-та група все още свиква с децата. С него работят психолози, има ресурсен учител, много бързо се повлиява. Съжалявам, че майките не са потърсили мен, за да говорим по темата. Но в никой случай не може са се говори, че детето тормози останалите. Просто децата още не са свикнали с него.

коментара

Новини

Благоевградчанки със стотици фалшиви профили, каква е целта? Между излъганите са: кметове, общински съветници, журналисти, адвокати, доктори…

Публикувано

на

Ще започна малко с предистория… имах профил във Фейсбук и приемах поканите за приятелство от всеки подал заявка. По често от момичета, разбира се. Бързо достигнах лимита от 5 000… така мина почти година, но осъзнах, че от тези 5 хиляди души познавам лично и общувам само с около 200 – 250 от тях. Тогава реших да поизчистя „приятелите“… започнах да преглеждам профилите и видях доста познати лица, имам предвид познати от екрана. Между тях и доста известни. Реших, че ще ми е по-лесно да премахна профила и да създам нов в който да добавям само хора, които познавам.

Наскоро видях коментар написан от едно момиче под снимка на мой приятел и щракнах да видя профилната снимка на момичето. (www.facebook.com/nokol.vlasova) Nikol Vlasova изписано на латиница. Според профила, тя е родом от Киев, в момента обаче живее в Благоевград и учи в Американският университет – АУБГ. Викам си, ОК… Рускините са си хубави, но нещо ме човъркаше и реших да проверя по мой си начин, който няма да изказвам. И както си и мислих, профила се оказа фалшив. Всички снимки в него са на Карина Лейман, която е доста популярна, особено в Instagram (www.instagram.com/karinaleyman), където има скромните 134 000 последователи. Тя е фотомодел, но се е пробвала и музикалните среди. Хайде сега пичове проверете дали в приятелите си имате Никол Власова и я премахнете… не ви е нужна.

Вторият случай е доста по фрапиращ…

Целия материал четете  в печатното издание на Топ Преса …

коментара

Продължете с четенето

Новини

Грозни гледки от Благоевград! На вниманието на Кирил Манов – главен инспектор «Обществен ред» към Община Благоевград!

Публикувано

на

Г-н Манов, това което показваме днес в рубриката ни „Грозни гледки от Благоевград“ е нещо, което вашите подчинени не бива да допускат да се случва втори път. Обаче те го допуснаха и затова тези спящи „хубавци“ влизат в рубриката ни. Този човек сериозно си поспа в центъра на Благоевград, повече от два часа. По фрапиращото е, че си беше  полегнал пред сградата на общината. То приятно бе…., фонтаните охлаждат въздуха пък и Andrea Bocelli му пее „Con Te Partirò“, как човек да не си полегне?

Мислехме да не го показваме, просто да си затворим очите за тази нередност… Но само два дни по-късно обективите ни…

Целия материал четете  в печатното издание на Топ Преса …

коментара

Продължете с четенето
Loading...
loading...

Магазин за бои и мазилки JUB

Facebook

КАЛЕНДАР

юни 2019
П В С Ч П С Н
« май    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

ПОПУЛЯРНИ