Фирма с 2 лв. капитал взе за 5 г. барчето на тотото на пл. „Македония” в Благоевград

Бизнес дама взе под наем за 5 години барчето на тотото на площад „Македония“ в центъра на Благоевград. Фирма „ИДО 11“ ЕООД  с управител Цветанка Константинова Шаранкова е излъчена за победител в търга за отдаване под наем на обекта, който се проведе в началото на септември и едва вчера резултатът от тайното наддаване бе оповестен от централата на Спортния тотализатор.

Началната цена от 588 лв. за имота с площ от 25.74 кв. м се вдигна почти двойно и достигна до 1025.16 лв. без ДДС, като отделно фирмата победител ще плаща тротоарно право на общината, ако иска да изнесе маси пред заведението, както и разходите за ток, парно, вода и др. консумативи.

Фирма „ИДО 11“ ЕООД е регистрирана през февруари миналата година в София с адрес в жк „Бъкстон“, бл. 25, а бизнес капиталът на едноличното дружество е от скромните 2 лв.

Вчера следобед съобщението, че апетитното помещение, чийто доскорошен наемател бе съпругата на ексорлето Мирослав Митев – Красимира, все още не бе поставено на видно място на витрината, вероятно причината бе в 14-дневния срок за обжалване на решението на тръжната комисия, който тече от официалното му обявяване.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене