Шаш и паника сред служители на границата! Комплексни проверки на ГКПП Златарево и в Благоевград заради пропускането на контрабандни цигари, очакват се масови уволнения

Комплексни проверки тресат граничните служители на ГКПП Златарево и Благоевград, които вчера пропуснаха 25 кашона контрабандни цигари да влязат на територията на областния център. През Златарево пък преди дни премина огромно количество контрабандни цигари внесени от македонец, бивш затворник, направил действащ канал по трасето Македония – Петрич. За случая struma.com ви информира многократно.

Полицията в Петрич арестува контрабандиста Вангел Арапов, превърнал колата си Опел Зафира в истинско скривалище за цигари. Веднага след това бе изпратена проверка на границата, проверява се участието на служители в пропускането на колата на Арапов.

Според запознати от вчера върви и проверка около катастрофата със служебен джип на гранична полиция, в която се удари автомобил на наркодилъра Трайчо Бичкията.

Какво са правили граничните на пътя на Трайчо, ще установява проверката. Засега няма резултати около комплексните проверки. Те ще приключат следващата седмица и ще ви съобщим има ли уволнени служители на граничните пунктове.

Иво Иванов

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене