ДОБРАТА НОВИНА! Детска млечна кухня „Пух“ отваря врати на 10 октомври в Благоевград, единствено в нея се предлага храна за деца от 6-месечна възраст

Нова детска млечна кухня  „Пух“ отваря врати на 10 октомври в Благоевград. Тя ще е единствената в града, която предлага меню за деца на 6-месечна възраст. Менюто е разработено в съответствие с изискванията на Наредба №2/07.03.2013 г. за здравословно хранене на децата на възраст от 0 до 3 години.

Предлагаме храна 7 дни в седмицата, според възрастта на детето: 6 месеца до 10 месеца (пюре ястие – 200 г, и пюре десерт – 200 г), 10 месеца до 1 година (супа – 220 г, основно ястие – 220 г, и десерт – 220 г), от 1 година до 3 години (супа – 220 г, основно ястие – 220 г, и десерт – 220 г).  Млечната кухня работи само със сертифицирани и регистрирани по БДС производители, които дават писмена гаранция за качеството и безопасността на продукта, както и за това, че в него не се съдържат нитрати и генетично модифицирани организми. Гарантирано е качеството и свежестта на продуктите. Водата е пречистена с 6-степенна система за обратна осмоза. Отстраняват се над 99% от вредните примеси: бактерии, вируси, тежки метали, флуор, радиоактивни елементи, пестициди, хлор. Менюто е съобразено със средно дневните норми за потребление на основните хранителни продукти, изчислено калорийно според възрастта на детето. Изготвя се от инженер-технолог, съгласувано и одобрено от лекари специалисти, педиатъра д-р Кръстев и детския ортопед д-р Алексиев, които са част от екипа.

Ние не просто готвим, ние се грижим за Вашите деца!

Очакваме ви на адрес: ул „Цар Симеон“ №21, партерен етаж, до ТПК „Рила“, записване на тел.0879/399911, един ден предварително, до 17,00 часа.

Екипът ни осъзнава своята отговорност и затова предлагаме най-доброто за Вашите деца.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене