Хандбалистите на „Пирин“(Гоце Делчев) заминаха за днешното си гостуване на Добрич в почти пълен състав

Отборът на неврокопчани вече е почти комплектован и след като двама основни състезатели се завърнаха в него

Става дума за братята Иван и Александър Халачеви, които се включиха с тима на пълни обороти, след като отсъстваха заради контузия. Оказа се, че отложеният мач от втория кръг на шампионата срещу „Локомотив“(Варна) има своето благоприятно влияние върху клуба, след като контузените Иван Стоилков и Александър Янев се завръщат в игра. Освен тях единственият проблемен състезател си остава Марко Макров, но и той ще пътува за столицата на Добруджа.

„Играем срещу много труден противник, но ние не отиваме там като обречени, напротив. Отиваме, за да играем в търсене на победата. Надявам се да играем така, както го правехме при пътуването ни за гостуването на „Фрегата“, когато всички ни отричаха, но в крайна сметка се завърнахме с победата, с което изненадахме всички,“ коментира главният треньор на „Пирин“(Гоце Делчев) Николай Пиргов.

Идната седмица за него и неговите възпитаници обаче си отава специална, след като за първи път те ще домакинстват след завръщането си в „А“ група. На 8. октомври те приемат бронзовите медалисти в миналогодишното първенство „Спартак“(Варна). Това ще бъде изпълнена мечта на поколения неврокопчани, които очакваха построяването на закрито спортно съоръжение. Ето и останалата част от програмата на хандбалния „Пирин“(Гоце Делчев) до края на есенния дял на първенството:

16. 10. гостуване на „Осъм“(Ловеч)

22.10. – домакинство срещу „Левски“ от град Левски в 15.30.

29.10 НСА – „Пирин“(Гоце Делчев) – 15.00 ч.

12.11. –„Пирин“ – „Локомотив“(Горна Оряховица) – 14.00 ч.

26.11. – „Пирин“ – „Чардафон“ – 14.00 ч.

27. 11 – Пирин“ – „Локомотив“(Варна) – 14.00 ч.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене