Всяко подценяване на „Пирин“ води до проблеми

В този смисъл се изказа старши треньорът на „Локомотив“(Пловив) Илиян Илиев преди поредния кръг на родната Първа лига

В него „черно-белите“ посрещат у дома „Пиин“(Благоевград) в търсене на победа, каквато цел ще бъде и тази на „орлетата“. В крайна сметка гостите могат да бъдат доволни и на една точка, имайки предвид, че се борят за своето оцеляване и всичко, което могат да вземат в актива си е добре дошло.

„Пирин са отбор, притежаващ силен македонски дух, винаги са задружни. Ако подценим такъв съперник дори само секунда ще имаме проблеми. Категоричен съм, че предстоящия мач е много важен за нас. Надявам се феновете да дойдат на стадиона и да ни подкрепят. Всички срещи са тежки, не само тези с грандовете. При победа над всеки противник се дават по три точки“, каза още Илиан Илиев.
Той добави, че „Локомотив“(Пловдив) смята да изиграе контрола през идната седмица с отбор от противник от Вторa лига. Причината за това е, че следващия мач на „черно-белите“ от Първа лига е чак на 17 октомври, когато се срещат със съименниците си от Горна Оряховица и така именно с проверката ще се запълни очертаващата се празнина. Възстановилият се от травмата си футболист на „смърфовете“ Аймен Суда вече тренира на пълноценно и ще участва в контролата.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене