Адвокатка от Якоруда 8 дни релаксира сред екзотиката на Доминикана, яде паеля, пи сангрия, танцува меренге и си направи карибска прическа

8 дни в рая. Така определи почивката си на Карибите адвокат Надежда Римпева, която посети екзотичната държава Доминикана. През 8-дневния си престой тя се почувства като царица Клеопатра и се отдаде на макс на наслажденията – трупа тен под палмите, плува на воля в Карибско море, яде паеля, пи сангрия и танцува меренге и пачанга.

Вълнуващото преживяване се дължи на нейна съученичка, която живее във Валенсия и често пътува със съпруга си до Ямайка, Малдивите, Мексико и Куба. Приятелката на якорудската адвокатка резервирала хотел и самолетни билети от Испания за почивката в Пунта Кана, като туристическият пакет бил с 800 евро по-евтин от този в България. В хотела, в който отседнала, видяла розово фламинго, патици, игуана, които били част от живия екстериор. Най-вълнуващите преживявания били на плажа, където професионалисти обучавали туристите на водна гимнастика, йога, танци и игри и забавлявали с шоупрограми.

Адвокат Римпева не пропуснала да се възползва от услугите на коафьор, който й сплел косите в екзотична прическа, типична за местното население. Като спомен от карибската почивка тя си взела жива морска звезда и натурално кокосово масло, прочуто с козметичните и лечебни свойства.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене