Този уикенд ще бъде четвъртото издание на състезанието по на традиционния мотокрос „GRAND PRIX – Гоце Делчев“

То ще се проведе в продължение на 2 дни – 24-и и 25-и септември, съобщиха организаторите на голямото събитие за любителите на екстремните спортове

За пореден път събитието се организира от мотоклуб „Панчо Рейсинг тим“, Община Гоце Делчев и представители на местния бизнес, които подкрепиха проявата. Негова арена ще бъде построеният преди няколко години в местността „Горилата“ мотополигон.

През тази година се очаква да пристигнат рекорден брой участници – над 100 от България и чужбина.

Графикът за провеждането на състезанието предвижда то да започне от 10.00 в неделя, а награждаването на призьорите ще бъде в 15.00. Денят преди това обаче ще бъде отреден за тренировки на участниците и възможност състезателите да опознаят условията на трасето. Те са изключително характерни и предварителните тренировки са важни най-вече онези състезатели, които за първи път опитват пистата в Гоце Делчев и ще трябва да свикнат с нея.

Организаторите не крият очакванията си, че и тази година представителите на гоцеделчевския мото клуб „Панчо Рейсинг тим“ ще се представят на високо ниво и ще спечелят призови места за радост на емоционалната публика. За тези четири години, мотокросът в Гоце Делчев придоби изключителна популярност и своето място в спортния календар на града. През всички престоящи години до момента състезанието се радва на много голям интерес от страна нахора от различни възрасти не само от общината , но и други кътчета на областта и България.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене