Луната е в знак Риби: Вижте какво не трябва да правите днес!

Луна в знак Риби – Въздържайте се от прием на много течности , особено на алкохолни напитки – бъбреците са чувствителни. Освен това, е възможно обостряне на алергични кожни заболявания. Не е добре да се извършват операции и процедури на сетивните органи , черния дроб и краката. Краката се уморяват от дълго ходене и носене на неудобни обувки. Лесно се прихващат гъбични заболявания. Не е подходящо за масаж на краката, водолечение, съветва астрологът Ивелина Пенчева.Не приемайте наркотични средства (особено синтетични), лекарства, дори обичайната доза за вас в този период може да се окаже прекомерна. Възможно е отравяне, алергични реакции, свръхчувствителност. Избягвайте операции на краката, ходилата, цялата лимфна система. Препоръчителни са операциите по коремна хирургия. Добре е да се гладува в дните, когато Луната е в знак Риби. Време за почистване на тялото, за извеждане на токсините и шлаките. Активират се отделителна, имунната, ендокринната и лимфната системи. Благоприятен период за всички методи за пречистване на организма, както и за начало на хомеопатично лечение. Особено значима е личната и социална хигиена.

От храната е желателно да се изключат месо, брашно и сладки ястия. Съществува опасност от заразни и паразитни болести при ранички на глезените и стъпалата. Обостряне на психичните заболявания. Болести, появили се в този момент, имат неясна етиология, трудно се диагностицират и имат склонност да преминат в друго естество. В 22:06ч настъпва пълнолуние, заедно с частично лунно затъмнение. Пълнолунието се приравнява на лято, топло, сгряващо. То е толкова загадъчно и много процеси ставащи по това време са необясними. Старайте се да не спите на лунна светлина по време на пълна Луна. Действието на лекарствата се увеличава, но и страничното им действие също се усилва, ако има такова.

Не е най-доброто време за извънградски разходки, особено за лесно възбудимите и неуравновесени хора. Психическата дейност се изостря, затова творческите хора (художници, поети) получават прилив на вдъхновение, а криминалните натури – допълнителен стимул към престъпни замисли. В този период не вземайте сериозни решения. Поухажвайте лицето и тялото си. Вземете успокоителна вана, направете маска за разширени пори. Не се препоръчва да се махат мазоли и враснали нокти – има голяма вероятност от травмиране и опасност от кръвотечение. Косите подстригани в това време ще растат бавно, а тънките и отслабени ще заякнат. 15-я лунен ден (до 19:32ч) е със силна енергия като предния ден.

Специфичното е, че човек трудно може да я използва, затова бързо се изразходва. Нужна е повече предпазливост във всичко. Бъдете по-внимателни, съблюдавайте вътрешно спокойствие и също обръщайте внимание на околните. Така ще се избегнат излишни спорове, които се провокират от самата обстановка на този взривоопасен ден. Ден, в който злото излиза на повърхността. Лош знак е да възникне спор днес.

Пазете се да не бъдете измамени от лукави хора. Болестите, възникнали днес не са опасни. Очакват ви персийски мотиви като в източните приказки. Дори с труд да си припомните Али Баба и 40-те разбойници, съществува вероятност да се срещнете с част от тях и да се лишите от ценни вещи, пари или да се окажете измамени по някакъв начин. Особено силна е сексуалната енергия, която може да донесе незабравимо наслаждение, но и вътрешно опустошение. Затова бурните моменти е добре да се избягват.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене