Без категория

9 D кино за всички ученици днес в Благоевград

Редица изненади и инициативи ще се проведат в Благоевград по повод първия учебен ден – 15 септември. Началото ще бъде поставено във всички учебни заведения, с откриване на новата учебна 2016/ 2017 година. За малки и големи ученици, родители, граждани Община Благоевград е подготвила образователни и забавни мероприятия. От 11.30 часа Куклен театър Благоевград отправя предизвикателство към учениците на моста, свързващ МОЛ „Ларго“ и кв. „Вароша“. Малките ученици ще имат възможност под формата на обучаваща игра да спечелят и награди като части от азбуката с българското знаме, балони, календари и много усмивки. Въпросите ще бъдат задавани от благоевградски актьори, които обещават и да подсказват.

За първи път в Благоевград ще гостува, не 3, не 4, a невероятното 9D кино. Виртуалната реалност ще пренесе малки и големи буквално в света на филмите. Вятър, вибрации, дим, звукова система, светкавици и високо качество на изображението са само част от ефектите, които ще съпътстват изживяването. Атракцията ще бъде разположена в следобедните часове пред МОЛ „Ларго“.

Вечерта ще завърши с пищен концерт на любимите изпълнители на младото поколение. От 20.00 часа на пл. „Георги Измирлиев“ радио и телевизия The Voice, съвместно с Община Благоевград са подготвили невероятно шоу. На сцената, пред благоевградската публика ще излязат Михаела Филева, Атанас Колев, “The Queen”- Гери- Никол, Павел и Венци Венц,Дарина Йотова,Михаела Филева и любимецът на тийнейджърите Криско.

За поредна година Coca Cola и The Voice избират Благоевград като част от своето лятно турне, за да могат да зарадват хилядите почитатели на българската музика.  Жители и гости на областния център на Пиринско ще чуят летни хитове и специално в Благоевград ще бъдат представени някои от най- новите проекти на любимците на БГ поп музиката.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене