Без категория

Възход: Росен Танушев ще оглави полицейското управление в Сандански, досегашният началник Ч. Николов става шеф на отдел в националната полицейска дирекция

Росен Танушев

Заместник-началникът на полицейското управление в Сандански Росен Танушев е най-вероятният нов шеф на управлението в града, той ще заеме мястото на досегашния полицейски началник Чавдар Николов. Както съобщихме, Николов депозира рапорт за напускане преди седмица и според запознати той ще започне работа като началник отдел в дирекция „Национална служба полиция“.

За по- малко от 2 години Николов, който бе най-младият полицейски началник в Пиринско, изправи на крака полицейското управление в Сандански и го превърна в първенец. Той работи в екип с Танушев, който бе негов заместник и дойде в Сандански от криминалния сектор в Петрич. Тандемът Николов-Танушев показа добри резултати в разкриваемостта на престъпленията, затова при отчета на дирекцията проведен днес, полицейското управление в Сандански, бе на едно от челните места, което е добра оценка за работата на Николов и Танушев.

П. Петрова/www.struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене