Банско гони днес първа победа без Абди Абдиков и Милен Лефтеров в мач на честта

Двамата футболисти липсват заради здравословни проблеми срещу бистришките тигри в търсене на първи 3 точки през този сезон

Заради подновили се болки в адукторите Милен Лефтеров няма да може да участва в мача. Играчът, който бе сочен като основна голова надежда на „козлите“ страдаше от подобни проблеми по-рано и през изтеклата седмица дори имаше индикации, че всичко вече е забравено. Оказа се обаче, че в началото на тази, проблемите се появиха отново и нападателят ще трябва да прави процедури в продължение на 20 дни в столична специализирана клиника. Вратарят Абди Абдиков е със силни болки в кръста и със сигурност остава извън сметките на Петко Медвецки като на негово място за първи път като титуляр се очаква да излезе Георги Ставрев.

Все още остава неясен въпросът дали ще може да дебютира в състава най-новото попълнение Виктор Шишков, който от вчера вечерта отново е играч на Банско.

От тима на домакините пък не си правят илюзии, че ги очаква лесен мач с оглед на факта, че през лятото победиха бистричани в контрола от подготовката и обявиха тотална мобилизация и концентрация на отбора.

Старши треньорът на „Витоша” (Бистрица) Костадин Ангелов-Лаптопа заяви, че очаква напрежение в този мач заради това, че нигериецът Пол Отофе проведе лятната си подготовка с отбора на „Банско” и дни преди старта на есенния дял на първенството премина в отбора на „Витоша”. „Ще играем срещу един много сериозен отбор, който случайно не е сред първите шест в таблицата. Изгледах на живо мача на нашия съперник срещу ЦСКА и видеозаписи на останалите им срещи. Зная как да подходя. Нагласата ни е за победа, но все пак всичко зависи от играта на футболистите, на които ще гласувам доверие”.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене