ПОТРЕСАВАЩО! Скандалът с копривленските братя се разраства! Ивелина Ангелова от Гоце Делчев пред Топ Преса: Те ми съсипаха живота!

Предоставяме ви текста без редакторска намеса!!!

Уважаема редакция на Топ Преса,

Аз съм Ваша редовна читателка и следя с огромен интерес всичко, което публикувате. Така се информирам за всичко, което се случва в родния ми край.  За съжаление мога да Ви чета само онлайн, тъй като живеем в Германия и няма как да си купувам вестника.
Казвам се Ивелина Ангелова.  Аз съм от Гоце Делчев, но от 11 години пребиваваме в Германия с моят съпруг и двете ни деца, а преди това живяхме около 17 год, в София.
Пиша Ви по повод двете заглавия, които видях в уебсайта Ви, а именно – „Тайната история на братя Лазарови от Копривлен“, а в последствие и „Уволнен полицай от Копривлен: Спрете да пишете срещу мен, щото ще „платя“ на други медии да ви „подпукат“ и Вас!“.
Не зная какво пише в двете статии, тъй като както Ви казах, нямам достъп до вестника, а онлайн ги видях само като заглавия. Но реших да Ви пиша, защото моето семейство е лично ощетено от тези хора и вече дълго време за нас е ходене по мъките да търсим справедливост.   Изглежда обаче, че справедливост не съществува, макар че всеки рано или късно си получава заслуженото. И точно тази мисъл ми дава увереност, че всичко един ден ще си дойде на мястото и виновните ще си получат това, което заслужават…

Цялата потресаваща история на Ивелина Ангелова четете в следващия брой на вестник Топ Преса с факти и документи!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене