Методи Бачев „падна жертва“ на рекета на Бриндо? „20 бона и няма да пускам клипа“, искал пишман медийният бос, но, уви, никой не му дал парите…

Определени кметове от ГЕРБ наливат пари в медията на Бриндо – как ще се отчетат пред Бойко Борисов сега? Кметът на Кресна тегли най-големия дивидент – той е скритият финансов бос на медията на Бриндо!

Тодор ТОДОРОВ
Дойде ред и на лебедовата песен на медийния бос Бриндо и жалкото му сайтче, именувано на една биричка. Миналата седмица жалкото копеленце се осра до ушите, оклепвайки с фекална помия премиера на Република България така, както никой не го е правил до сега. Изплъзвайки, манипулирайки и монтирайки една пиянска изцепка, този човек се опита да вземе 20 000 лева, за да не публикува клипа от автора на тази изцепка. Така поне пише в жалбата на управителя на фирма АГРОМАХ Методи Бачев пусната преди дни.
ОТКЪДЕ ТРЪГНА ВСИЧКО:
Шефът на мощния благоевградски строителен консорциум „Агромах” Методи Бачев се попари като с вряла вода и шашардиса от изумление жителите на симитлийското евросело Черниче на тазгодишния кукерски курбан. Сайтът „биричката“ на Бриндо публично унижи и него, и премиера, пускайки съмнителен запис с изказване от страна на Методи Бачев, който използва груби и нецензурни думи по адрес на премиера и кмета на Симитли.
Най-шокиращото от всичко обаче е, че непресметнатото изказване става пред очите на трима представители на органите на реда, които са на място „специално ангажирани” да охраняват мероприятието. Къде е началникът им да ги накаже?
Хората недоволно подмятат, че каквато е властта в държавата, такава е и оправията в нея. „Това е подигравка с властта, това е гаврa с държавата…”, подмятаха те. Какъвто е да е премиерът, какъвто и да е Бачев, какъвто и да е кметът на Симитли, те не могат да бъдат поругавани по този погнусяващ начин. Как ще обясняват сега кметовете на ГЕРБ (някои от тях), които наливаха луди пари в медията на Бриндо по позната схема – пари срещу медийно спокойствие? Бойко, твоите хора го финансираха този, който те оскверни! Публична тайна в Югозападна България е фактът, че новият кмет на Кресна – Николай Георгиев – е основната опорна точка за сигурни пари в медията на Бриндо. През жалката така наречена медия мина цялата му предизборна кампания и жителите на Кресна дори бяха инструктирани да четат и споделят новини на така наречената медия на Бриндо. Жалбите срещу медията в службите не са от днес. Кметове, представители на политиката и бизнеса сигнализират институциите, че Бриндо иска срещи и им иска пари от порядъка на 2, 3 до 5 и 10 000 лева, в противен случай щял да им стъжни живота през сайта си „биричката“. И, вижда се, получават му се нещата – животът на Методи Бачев е стъжнен – поне до деня, в който институциите няма да се активират по жалбата му за рекет срещу Бриндо.
ТОВА Е ЗАСЕГА… ПОВЕЧЕ ПО ТЕМАТА В СЛЕДВАЩИЯ БРОЙ НА ТОП ПРЕСА…

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене