Пернишки съдии и бивш треньор на „Пирин“(Гоце Делчев) на мача за Купата срещу „Марек“

Главен арбитър на мача, който стартира утре – сряда, 7 септември, от 17.00 на Градския стадион в Гоце Делчев ще бъде Димитър Димитров

Дежурен делегат пък е Валентин Лазаров, който като треньор в средата на миналото десетилетние с неврокопчани влезе в професионалния футбол.

Някои от феновете на неврокопчани пък видяха конспирация в назначението на съдийската

валентин казаров

Бившият треньор на „Пирин“(Гоце Делчев) Валентин Лааров ще бъде делегат на срещата за Купата на България срещу „Марек“

тройка и делегата на срещата. Те не могат да се начудят как нещата около мача ще бъдат поверени на хора от Перник, градът, откъдето е и смятаният за основен конкурент на „Пирин“(Гоце Делчев) за влизане в „Б“ група. Според тях това хвърля сянка на съмнение върху честното ръководене на срещата и възможността да има толериране на отделни постъпки на играчи на гостите. С тях, както миналата седмица се случи отново срещу „Марек“ безнаказано да бъдат извадени състезатели от строя за следващия шампионатен мач.

Иначе двата отбора стигнаха до този двубой за Купата на България като представители на областите Благоевград и Кюстендил. В предишния кръг неврокопчани надделяха с 0:2 като гост на „Беласица“, докато „Марек“ отвя с 4:0 „Дружба“(Мещица). За гоцеделчевци и дупничани това ще бъде втори мач помежду им в рамките на седмица, след като миналата сряда те се срещнаха помежду си, но в междинен кръг за първенство. Тогава с 10 души и след доста нерви „Пирин“ победи с 3:0, след като Иван Спахиев бе изгонен заради спречкване с треньор на гостите Борис Кръстев. Той също бе въдворен на трибуните заради невъздържания си характер и тази седмица няма да бъде в Гоце Делчев, където гостите ще бъдат с юношеската си формация.

Победителят от този двубой чака съперника си измежду „Хебър“(Пазарджик), „Балкан“(Ботевград) и „Левски“(Чепинци) и има всички шансове да доведе отбор от професионалния футбол в 1/16 финалите.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене