Да арестуваш Бриндо за това че е публикувал нещо? Да го направиш „измислен герой“ ! СРАМ ЗА МВР!

Идва краят на полицейската репресия над журналистите! Спокойни сме вече защото видяхме, че един абсолютно некадърен произвол с ареста на Бриндо отряза главата на шефа на областна дирекция на МВР. Вчера първоначалната информация беше че Бриндо е задържан след жалба на Методи Бачев за „рекет“, а в последствие разбираме че пишман „журналистът“ е бил задържан заради това че е публикувал нещо… Е тук вече прекалиха!

Топ Преса ни най – малко може да бъде обвинена в защита на Бриндо но как да подминеш обективността и да нарушиш принципите си? 21 век. Века на информацията, на свободата на словото, на европейските ценности, на демокрацията  – ти да арестуваш журналист, че е публикувал нещо си е чисто връщане в първи клас. Абе, нас да не ни управлява Ердоган? Извинявайте уважаеми читатели и приятели на Топ Преса но ако политик и муха се убиват с вестник, то на журналист устата се запушва с полиция. Независимо, че клеветата и обидата се преследват по частен път, ама местните ченгета от кеф умират да четат доноси срещу журналисти и след това да ги разпитват като най – ожесточени престъпници. Услугите които предлага МВР са напълно безплатни и всеки може да се ползва от тях. Не един път сме писали, че е достатъчно да драснеш нещо на два карирани листа и да репресираш през МВР, който ти скимне. А в случая с Бриндо се видя, че и от тези два карирани листа няма нужда щом волята е да се правим на „топ“ ченгета. Няма мутри, няма олигарси, няма корумпирани политици … скачаме на журналистите.

Услуга им правите. Превръщате ги в герои. Ето защо е нужно уволнение не само на шефа на областната дирекция ами на всички замесени надолу. Защото Бриндо вече е герой! Как в Амарика един рапър да речем става звезда – ами като го арестуваш  и го разнесат медиите. Така и Бриндо беше направен герой и звезда. Той от днес ще си вдигне цената. Ако до сега е искал 5 бона да си трае, вече ще иска 10 щото ще казва „Аз Бойко Борисов разплаках та на теб ли няма да еба майката… плащай!!!“. Да се стягат кметовете на Бойко , на БСП и ДПС щото Бриндо от другата седмица ще ги посети един по един… жалко, че с него няма да са неговият PR екип от РДВР – Благоевград.

ПОСЛЕСЛОВ : Разбрахте ли, на медиите устата няма как да запушите с поредната преписка. Най – много да им вдигнете цената и да отворите работа на вътрешна сигурност и министър Бъчварова. Жив и здрав да си , Бриндо! Ти си новия, Каравелов!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене