СКАНДАЛНО!!! Николай Бодуров разтрогна с „Фулъм“, след като според някои треньорът Йоканович не му прости, че е българин

Двете страни прекратиха взаимоотношенията си по взаимно съгласие, което бе официално оповестено от английския отбор

Както е известно, българският футболист премина при лондончани през лятото на 2014 година с трансфер от „Литекс”. Там той изигра 49 мача с екипа на лондончани във всички надпревари. През миналия сезон той игра под наем в датския „Мидтиланд”, с който записа мачове и в евротурнирите. Бранителят игра и „Манчестър юнайтед“ като бе основна част при победата с 2:1 над червените дяволи като домакини. След края на сезона обаче, роденият бившият вече български национал трябваше да се завърне в английската столица, за да изпълни договора си с надеждата да убеди Славиша Йоканович, че трябва да го задържи. Това обаче не се случи и договорът му с „Фулъм” бе прекратен, като според жълтите медии на острова за това основната вина е на сърбина, който не може да прости на който и да било българин за начина, по който напусна „Левски“ през 2013 г. Заради това не искал и да чуе нищо за родения в Благоевград играч, който, каквито и чудеса да правил п време на тренировката, това не трогвало бившия играч на „Челси“.

Бодуров е роден в Благоевград. Юноша е на „Пирин 1922”. Игра за любимия си „Пирин” (Благоевград) до 2009 година и след финала за купата срещу „Литекс” премина в отбора от Ловеч. Доскоро бе и твърд титуляр в националния отбор и ще трябва да си търси отбор, в който да играе. Не е изключено той д се върне в България и да облече екипа на ЦСКА, където начело е Гриша Ганчев, имащ пълно доверие в него, а и в същото време нуждаещ се от свежест в отбранителния вал. Друга възможност може да се окаже и чужбина, където може да иде единствено като свободен агент. Иначе най-веоятно дали ще продължи кариерата си в родината ще се разбере до 7 септември, когато се затваря трансферният прозорец в България.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене