В Гоце Делчев има салон за красота с инвестиция от Ватикана! Това знаете ли го?

Импозантно мраморно стълбище, край което са на­редени скъпи картини, води към четири огромни зали с високи тавани. Залите са в една от най-красивите сгради на Пиаца Спаня, в сърцето на Рим, собственост са на Вати­кана, а в тях работят едни от най-добрите фризьори. Това е най-новият салон на L’Oreal Professionnel – Кеrastase в Ев­ропа, със сигурност най-пищ­ният и най-интересният сред луксозните салони в света. Преди това залите са били ателие на Валентино.

Все повече стилисти с до­бра клиентела инвестират в салони Кеrastase. В Тайван, Лондон, Хамбург, Ню Йорк, Париж отварят врати ог­ромни студиа, обзаведени със специални дизайнерски мебели и аксесоари, напри­мер каски с пара, фина като мъгла, които не разреждат продукта, уреди за масаж на скалпа или въртящи се топчета за нанасяне на про­дуктите, които се охлаждат предварително в хладилник. И, разбира се, със специ­алната козметика за коса Кеrastase.

КАКВО Е КЕRASTASE

Много жени и мъже в Бъл­гария са вече пристрастени към тази марка. Кеrastase е първата специфична гама от професионални измива­щи средства, грижи и стили­зиращи продукти за косата и скалпа, които действат на капилярно ниво. Тя е най-обичаното дете на ко­зметичния концерн L’oreal. За 40-годишната й история в нейните лаборатории са раз­работени редица уникални продукти като нощния крем AGE RECHARGE (срещу оста­ряване), който възстановява капилярната фибра и въз­връща младостта на косата, униикалната комбинация от натурални масла и дестили­рана вода на AQUA OLEUM, смесени под формата на на­но-емулсия, които мигновено достигат до сърцевината на косъма и я възстановяват; забележител­ната терапия за възстановяване на микро-цир­кулацията на главата и овла­дяване на косо­пада AMINEXIL и много, много други.

МАСАЖЪТ ТАО

Процедурите, с които се нана­сят продуктите в салона, също са уникални – нари­чат ги ритуали Кеrastase. Из­миването на косата с ваните Кеrastase не е рутинно и бър­зо, а съпроводено със спе­цифичен масаж на скалпа и определени части от тялото, отго­варящ на терапията, която се провежда в момента. Основният масаж, наречен Тао, е вдъхновен от ки­тайската философия на Шан Ли, в центъра на която е хармони­ята, към която все­ки се стреми. Фри­зьорът-консултант на Кеrastase, който е специално обучен, избира продуктите и ритуала според специфичните про­блеми на косата и кожата: KERASTASE NUTRITIVE – под­хранващ ритуал; KERASTASE RESISTANCE – възстановяващ ритуал; KERASTASE VOLUMACTIVE – тонизиращ ритуал; KERASTASE SPECIFIQUE – из­чистващи и стимулиращи ритуали; KERASTASE DERMO-CALM – успокояващ и вита­лизиращ ритуал; KERASTASE SOLEIL – възстановяващ от слънцето ритуал; KERASTASE NUTRY SCULPT – моделиране и стилизиране. След масажа Тао тялото и главата са от­пуснати, отпочинали и готови за Грижата Кеrastase. Тя носи вълшебното усещане за здра­вина, мекота и блясък. След това фризьорът препоръчва комбинация от продукти за домашна употреба, които да продължат терапията.

ФИЛОСОФИЯТА НА КЕRASTASE

Марката издига грижата за косата в персонално от­ношение към всеки клиент, в изкуство. Клиентът получа­ва най-доброто – и като про­дукти, и като отношение, и като удоволствие от самата обстановка. Лабораториите, в които се създават новите хитове на Кеrastase, внима­телно проучват не само па­зара, а и детайлите в пове­дението на модерните хора. Специалистите на Кеrastase са наясно не само с факта, че 80 на сто от жените са с боядисани коси, но и с факта, че ако те имат малко сво­бодно време, ще го посветят на ре­лакс и на луксозна грижа за себе си. Затова марката им дава нещо, което не получават дру­гаде – възможност да релаксират, да получат удоволст­вие от часовете в салона, а не просто да отхвърлят още една грижа.

Кеrastase залага на грижите за ко­сата и като чувст­вено удоволствие, като преживяване. И това е в крак с последните тен­денции в козмето­логията – продукти­те стават все по-ароматни, леки, изящни, козметичните салони и СПА центровете – все по-изискани, все по-съ­вършени, наслада не само за тялото, но и за душата.

Дизайнерите, които създа­ват специалните фризьорски столове или мивки, мислят върху всеки детайл от обза­веждането – Кеrastase вече прилага дори хромотерапия (комбинации от различни цветове, които въздействат според прилаганата терапия – отпускащо, тонизиращо, изчистващо…). Нейното въз­действие се допълва от му­зикотерапия, ароматерапия (всеки продукт има свой уни­кален емоционален профил) и чай терапия, съобразени с всеки ритуал.

ЗАЩО РЕКЛАМНИТЕ ЛИЦА НА КЕRASTASE СА БЕЗ ДРЕХИ И БИЖУТА?

Защото „красивата коса е истинското бижу на една жена“, защото жена­та Kerastase носи в себе си вечността, а не е моментен моден каприз, защото тя е изтънчена, а не провокатив­на, защото тя е чиста, спо­койна и отворена към света. Истинските бижута обаче са скъпи, такова е и Кеrastase. Като една от клиентите, прис­трастени към марката обаче, мога да ви кажа, че инвести­циите в нея си струват, и ви­наги мога да позная, когато една жена наистина се грижи за косата си.

У НАС…

Има 26 салона Кеrastase: София, Варна, Бургас, Пло­вдив, Търново, дори в Гоце Делчев – салон за красота ХРИСТИНА – и Дупница. Те имат сериозна клиентела – жени и мъже, които искат да получават винаги само най-доброто. Най-известни­те салони в София са „Вени“, „Кало“, „Преферанс“ и „Сте­фан студио“. В Салон „Вени“ на ул. „Княз Борис“ в Тър­говския дом е единствено­то студио за SPA Кеrastase, в което фризьор-съветник, маникюрист и педикюрист се грижат едновременно за вашата красота, докато вие лежите удобно на специа­лен стол с дистан­ционно управле­ние, а релаксираща музика звучи в еле­гантното помеще­ние. Салон „Вени“ е единственият в България, който предлага и хромо­терапия.

В който и салон на Kerastase да влезете у нас, ще попаднете в ръцете на отлични фризьо­ри-консултанти, ще получите персонално обслужване и най-добрите продукти за ва­шата коса. И ще откриете, че дори във фризьорския салон можете да релаксирате и да си тръгнете по-бодри и зареде­ни с енергия. И с великолепна, жива и красива коса!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене