„Баджанаците“ Божинов и Михайлов „Ергени на годината“

Вратарят няма особени успехи на терена, но за сметка на това той не може да се оплаче от трофеи извън футбола

Напоследък вратарят Николай Михайлов няма особени успехи на терена, а доскоро дори нямаше и отбор. За сметка на това той не може да се оплаче от трофеи извън футбола.
Ники е апетитна хапка за жените и известните му завоевания не са едно или две. Сега Михайлов грабна приза „Ерген на годината“ в традиционна анкета. На бляскава церемония в „Лозенец“ светските журналисти определиха сина на Боби Михайлов за най-желан неженен мъж в категория „Спорт“.
Конкуренцията за статуетката беше огромна. За нея се бореха още футболистът Валери Божинов, който си размени жените с Ники Михайлов, и тенисистът Григор Димитров. Победител в категория „Шоу бизнес“ стана хип-хоп певецът Криско, а Вълчо Арабаджиев грабна наградата в категория „Бизнес“.
Ники Михайлов веднага се похвали с наградата в социалната мрежа Инстаграм. „Най-ценното признание за мен ще остане „Футболист на годината“, което се печели с много труд и себераздаване на терена. И сега малко самоирония: в колекцията ми от трофеи днес прибавям и признанието за „Ерген на годината“! Да си сред най-желаните и да си ерген, за това се иска повече от талант“, написа Михайлов.
Напоследък името на вратаря на турския Мерсин се свързва не с една, а с две жени – фолк певицата Анелия и младата изпълнителка Гери-Никол.

gol.bg

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене