Второто издание на The Brava fest в село Дъбрава ще се проведе днес

Ще сепроведе второто издание на The Brava fest в село Дъбрава. Това съобщиха от пресцентъра на Община Благоевгра.

Кметът Росен Георгиев, с подкрепата на Община Благоевград и спонсори, отново е подготвил изненади за жителите и гостите на село Дъбрава. Тази година на сцената ще излезе една от най- известните и алтернативни български групи- Wickeda (Уикеда). Стилът им трудно може да се определи дори и според самите музиканти. Представлява хибрид от рок, ска, фънк, пънк и други стилове. Сред известните им хитове, които ще чуят почитатели на този стил музика, са „А ние с Боби двамата пием кафе“, „Обичам“, „Мариана“, „Спомени“.

В Дъбрава отново ще звучат най-големите рок хитове, авторски парчета и музика от световните класации с FUTURE BOOGIE, BLACK ROSE И DJ POP COЯE. Второто издание на The Brava fest отново има оригинален дизайн на логото. То е дело на дизайнера Пламен Ковачев. „Искам да благодаря за подкрепата на кмета на община Благоевград д-р Атанас Камбитов, на всички жители на село Дъбрава, на музикантите, които ентусиазирано приеха поканата за участие, на творците, които ще дадат и един нов аспект на събитието“,каза Росен Георгиев. Той е категоричен и във интернет пространството, че фестивалът има за цел да обединява и да се разраства с всяка година, като приобщава хора от различни среди на изкуството. За първа година във фестивала освен музика, ще бъдат преплетени литература и живопис. Кметството на село Дъбрава ще се превъплъти в галерия, а своите произведения ще подреди младият и талантлив художник Димчо Мицов. Фен на рок музиката, който се среща със звезди от световния музикален небосклон като Рони Джеймс Дио, Глен Хюз, Алис Купър, Николай Расторгуев и много други, ще запознае жителите и гостите на Дъбрава с интересни истории, свързани със световните рок легенди в България. Авторът е познат като бивш кмет на град Каварна и инициатор на ежегодния фестивал „Каварна рок фест“ или накратко Цонко Цонев.

Той е подготвил за публиката малко известни факти около участието на звездите в България и ги е събрал в книгата с алтернативно заглавие „Кметълски истории“.The Brava fest 2 категорично заявява, че е готов да посрещне още повече публика в село Дъбрава, а входът на събитието е безплатен.

pirinsko.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене