Каква е програмата на „Лудогорец“ за ШЛ? „Орлите“ с гостуване на Базел участието си в ШЛ

Хората на Георги Дерменджиев се изправят срещу своя швейцарски съперник на 13 септември отреди комптютъра програмата на шампионите

След това на 28 септември следва домакинство на стадион „Васил Левски“ срещу фаворит номер едно в група „А“ – „Пари Сен Жермен“. По волята на жребия именно срещу същия съперник клубът от Делиормана завършва участието си в групата на 6 декември на „Парк де Пренс“.

На 19 октомври е визитата в Лондон на „Арсенал“. „Топчиите“ са вторият тим, който идва в София на 1 ноември. На 23 ноември се очертава да бъде дербито за „Лудогорец“ – мачът срещу Базел в София, който може да се окаже решаващ за това кой от двата отбор ще продължи в евротурнирите и през пролетта, макар и в Лига Европа. Успех срещу швейцарците може да помогне много, още повече, ако разградчани съумеят да спечелят някоя и друга точка от мачовете срещу останалите два съперника. Това показва и статистиката, след като „орлите“ постигнаха първата победа за роден тим в групите на ШЛ именно срещу Базел през 2014 година с гол на Йордан Минев в 92-ата минута за крайното 1:0.

Програмата на „Лудогорец“ в група на „А“ на Шампионската лига

13 септември   Базел – ЛУДОГОРЕЦ

28 септември   ЛУДОГОРЕЦ – Пари Сен Жермен

19 октомври    Арсенал – ЛУДОГОРЕЦ

1 ноември    ЛУДОГОРЕЦ – Арсенал

23 ноември   ЛУДОГОРЕЦ – Базел

6 декември Пари Сен Жермен – ЛУДОГОРЕЦ

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене