Бизнес дамата Аделина Стоименова празнува рожден ден с ефектно парти

Със стилно вечерно парти, много приятели, колеги и семейство, „Нежната дама в света на мъжкия бизнес”, както наричат Аделина Борисова, отпразнува рождения си ден в известно столично заведение в 00:00 часа на 21 август.

Рожденичката посрещна гостите си в бутиков тоалет и красива визия. За перфектната си визия тя се довери на екип от проесионалисти. Стил – Бутик Djofra, София https://www.facebook.com/Djofra-Fashion-323735894332242/?fref=ts
Коса – Емилио Стефано https://www.facebook.com/EmilioStefanoHair/?fref=ts
Грим – Велислава Иванова Velislava Ivanova – Make Up Artist – https://www.facebook.com/VelislavaMakeUp/?fref=ts

За своя специален ден тя събра голям брой комплименти, поздравления, подаръци и красиви букети от своите близки.

Красивата Аделина беше изненадана от всички гости със специална украса, и уникална торта с послание. Гостите вдигнаха многобройни наздравици, с които пожелаха на рожденичката здраве, любов и още много професионални успехи.

Всички гости се забавляваха до зори край отрупаните с деликатеси и марков алкохол маси.

Аделина Борисова е управителка на транспортна компания с офиси в Югозападна България и централен офис  в София. Заедно със своя брат Апостол Стоименов, двамата продължават семейния бизнес създаден от баща им Борис Стоименов.

Бизнес дамата сподели, че изборът й да участва в семейния бизнес е било едно от предизвикателствата в живота й, което се оказало успешно начинание и с всяка следваща година прогресивно се развива печелившо. Тя благодари за обичта и подкрепата на цялото си семейство и всички близки уважили специалния й ден.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене