Димитър Бербатов може пак да играе в Шампионската лига

Според някои медии Димитър Бербатов може съвсем скоро да предприеме нова футболна авантюра, която отново да изненада всички

Този път, като и миналата година става дума за отбор от Източна Европа, но ако миналата година това бе тим от нейния южен периметър, то сега става дума за северния. Иде реч за полския шампион „Легия“(Варшава), който според тамошните средства за масова информация вече е в напреднали преговори с нападателя. Дори сочат, че се очаква скоро да има договор, без да се съобщават подробности.

Тимът от „Екстра класа“ е почти сигурен участник в групите на Шампионската лига, след като надви с 2:0 като гост на Дъндолк в първия мач от плейофите. И явно в клуба стягат сериозна селекция за добро представяне там и са се огледали в 35-годишния българин. Освен това те със сигурност ще гледат да се възползват максимално от класирането си в на най-комерсиалния футболен турнир в Европа и искат да вземат звезда, с която да привлекат повече внимание и реклами.

Ако подпише с от Варшава Димитър Бербатов ще се събере с друг българин – националът Михаил Александров, който облича екипа на „Легия“. За поляците една подобна сделка ще излезе изгодно, имайки предвид, че макар и вече в рая на кариерата си, една голяма звезда ще може да дойде в тима, без да струва нито една стотинка за трансфер, след като през изминалия сезон игра в гръцкия ПАОК и е свободен агент.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене