90-милионна звезда зарязва футбола, ще става олимпийски шампион по борба

Грижейки се за вашето добро настроение ви уведомяваме, че 90-милионна звезда зарязва Цар Футбол, за да стане олимпийски шампион по борба класически стил в кат. 130 кг

Новото попълнение на „Ювентус“ Гонсало Игуаин е категорично, че може да вземе и някой друг медал, докато дойде ред на сезона в Серия „А“.

„Не виждаме причина Гонсало да съчетава двата спорта. Нашият основен опонент за титлата в Шампионската лига е „Реал“(Мадрид) на Роналдо, а видяхте футболист с какви килограми само може да спре Роналдо“, заявиха от ръководството на „старата госпожа“, визирайки Владо Стоянов.

„На практика получихме по милион евро за всяко кило, но Гонзо продължава да се освинва. Ако бяхме изчакали до Коледа, щяхме да бием рекорда на Погба“, тюхкат се в бившия тим на Диего Марадона – „Наполи“

Междувременно в родината на Марадона и Игуаин разкриха интересна подробност около участието на Лео Меси с националната фланелка. Бълхата се дегизирал като Аарън Рамзи, за да играе на негово място в националния на Уелс, с който да спре Роналдо на Евро 2016 Роналдо поне за европейската титла на национално ниво. След като не успял, Меси има и нов план – ако „Реал“ се падне пак в ШЛ с Лудогорец, да се обръсне като Жоро Терзиев, дори с риск да се наложи да обстрелва собствената си врата.

ludsport.net

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене